Voetbal clinic ADO Den Haag

Doe mee!

17 oktober 2021

Doe mee!

Waarom

Programma

Extra info

Inschrijven

Doe jij ook mee?

Speciaal voor klanten van onze sponsor OneMed organiseren we op 17 oktober een voetbal clinic bij ADO Den Haag. Ben jij op 17 oktober minimaal 8 en maximaal 17 jaar oud, klant bij OneMed (de overkoepelende organisatie van Bosman, Boeren Medical en Diabstore) of bereid dat te worden en heb je diabetes? Dan kun je gratis meedoen!

Tijdens deze clinic staat de hele dag in het teken van voetbal en het zelfmanagement van je diabetes. Je krijgt tijdens de clinic training van jeugdtrainers van ADO Den Haag, ook krijgen we een rondleiding en gaan we met elkaar in gesprek over het zelf managen van je diabetes. 

Dus lijkt het jou leuk om te voetballen als een echte prof en andere kinderen/jongeren met diabetes te ontmoeten? Schrijf je dan snel in!!

Schrijf je in

Waarom doe je mee?

Diabetes hebben is niet leuk. Tijdens onze activiteiten komen kinderen en jongeren met diabetes met elkaar in contact. Dan blijkt vaak dat het heel fijn is om eens te horen hoe anderen met hun diabetes omgaan. Om te merken dat anderen tegen dezelfde dingen aanlopen als jij, maar ook oplossingen te horen en te merken dat je niet de enige bent.

Programma

Zondag 17 oktober 2021

  • 10:00 uur: Ontvangst en welkom bij ADO Den Haag! 

  • 10:30 uur: Start presentatie

  • 12:00 uur: Lunch
  • 12:45 uur: Rondleiding

  • 14:30 uur: Start voetbal clinic

  • 16:00 uur: Einde clinic, afsluiting

We gaan actief fanatiek voetballen dus vergeet niet je sportkleding, voetbalschoenen of sportschoenen en als je het hebt andere voetbal uitrusting. Het is handig als je vast in je sportkleding komt, maar er is ook ruimte om je om te kleden.

Neem zelf een flesje of bidon met water mee. Wij zorgen voor iets lekkers tussendoor en de lunch. 

Vergeet je diabetesspullen niet! 

We zijn deze dag te gast op het jeugd complex van ADO Den Haag

Locatie:

De Aftrap

Meester P. Droogleever Fortuynweg 16

2533 SR Den Haag

“Het is heel leuk om eens mee te maken dat je niet anders bent dan anderen, dat iedereen diabetes heeft!”

Inschrijven

Leuk dat je interesse hebt om deel te nemen aan de voetbal clinic bij ADO Den Haag. Als je nog geen account hebt kun je deze in stap 1 aanmaken. We vragen bij inschrijving om je klantnr bij OneMed, dat vind je op je pakbon. Klant worden kan hier. Na je inschrijving ontvang je van ons een bevestiging. 

Schrijf je in

Dit vind je misschien ook leuk?!