Voetbalclinic ADO Den Haag

ADO Den Haag

26 mei 2024

Voetballen bij ADO Den Haag!

Waarom doe je mee aan een clinic?

Clinics zijn de meest laagdrempelige activiteiten die we bij de Bas van de Goor Foundation organiseren voor kinderen met diabetes tussen de 7 en 17 jaar oud.

De clinic is altijd een dagdeel wat is opgebouwd uit twee delen: een informatief gedeelte en een sportief gedeelte. En helemaal mooi: deelname is helemaal gratis!

Tijdens het informatieve gedeelte vertellen we je over wat we bij de Foundation doen, delen we tips en tricks over sporten met diabetes en zijn we benieuwd naar jullie eigen ervaringen op dit gebied. Hoe pak jij een training aan? Welke instellingen pas je toe en hoe ga jij bijvoorbeeld om met wedstrijdspanning? Zijn er dingen waar je tegen aanloopt tijdens het sporten?

Door ervaringen te delen kunnen we van elkaar leren en dit vervolgens toepassen tijdens de sportieve activiteit. 

De sportieve activiteit kan van alles zijn! We proberen onze clinics zoveel mogelijk verspreid door Nederland te organiseren met verschillende activiteiten zodat er voor ieder wat wils is. 

Ideaal voor ouders/verzorgers

Ouders/verzorgers zijn ook welkom tijdens deze middag en een clinic is dan ook voor jullie een waardevol evenement. Je leert andere ouders kennen en kan ervaringen delen. Heb je prangende vragen over de diabetesmanagement van je kind? Ook die zijn altijd welkom!

BOSMAN

Activiteiten kunnen we organiseren dankzij onze sponsoren, waaronder BOSMAN. Heb je vragen over de verschillende diabetes sensoren en pompen, dan kan je deze aan ze stellen. Of kijk alvast op www.bosman.com/diabetes!

Je hoeft voor deze clinic geen klant te zijn van BOSMAN. 

Programma

Dag

Zondag 26 mei 2024

  • 12.30 uur - ontvangst
  • 13.00 uur - start informatie over sporten met diabetes
  • 14.00 uur - start voetbalprogramma onder leiding van trainers van ADO Den Haag en een echte ADO-ervaring!
  • 15.30 uur - naar huis

Inschrijven voor voetbalclinic ADO Den Haag

Schrijf je snel in!

Inschrijven! 

Onze partners