WeBike Challenge 2024

10 jaar jubilieum editie!

Najaar 2024...

10 jaar special!

2024 belooft een extra speciaal jaar te worden voor de bikechallenge. We hebben namelijk een jubileum te vieren en dat vraagt om een extra feestelijke uitdaging.  Ook volgend jaar gaan we weer richting Spanje om de challenge (hopelijk met jou!) aan te gaan, want we kunnen nog steeds niet genoeg krijgen van dit enorm gevarieerde land met prachtige MTB-mogelijkheden.

Ook voor deze editie maakt het niet uit of je wel of geen diabetes hebt en of je een gevorderde of technische fietser bent of juist een beginner. Doordat we iedere dag in twee tot drie routes en verschillende niveaus fietsen kunnen we routes op maat aanbieden. De exacte datum van de challenge is nog niet bekend maar het gaat in het najaar plaatsvinden. 

Als je je nu pre-registreert ben je er als eerste bij wanneer de inschrijving officieel open gaat. Er zijn 25 plaatsen beschikbaar!

“Het geeft je een stukje extra zelfvertrouwen door met gelijkgestemden op pad te zijn en daarbij is het ook niet vreemd als je een keertje even moet stoppen als je laag zit, er wordt meteen begrip getoond, er is alle ruimte om de dingen waarmee je te dealen hebt goed te bewerkstelligen.”

- René, heeft zelf type 1
Deelnemer MTB challenge

Ik wil mij pre-registreren voor de WeBike Challenge jubilieum editie!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn zodra de inschrijving opent? Geef je mailadres op in onderstaand formulier en wie weet fiets jij volgend jaar met ons mee in de jubileum bikechallenge!

Onze partners