Harold Pijfers-Bensing

WeBike2ChangeDiabetes Spanje 2024

Bewegen met elkaar én leren van elkaar is zo waardevol voor mensen met diabetes. Dat gun ik iedereen.

Sunday 1st Oct

De boodschap van de Bas van de Goor Foundation sprak mij direct aan: bewegen is gezond, ook voor mensen met diabetes. Dat kan niet zonder deskundigen, maar uiteindelijk ben je zelf verantwoordelijk voor wat je doet. Tien jaar geleden deed ik al mee aan de Iceland Diabetes Challenge. Deze uitdaging opende mijn ogen: door het bewegen waren mijn bloedsuikers stabiel, mijn medicijngebruik werd minder, net als mijn gewicht.

Naast de begeleiding van de deskundigen leer je ook veel van de mede-diabeten. Dat heeft mij zoveel gebracht. Dat gun ik iedereen.

Elk jaar organiseert de Bas van de Goor Foundation allerlei evenementen.  Tijdens deze evenementen komen kinderen en ouders met elkaar in contact om te leren over sporten en bewegen met diabetes. Vaak is er begeleiding door zorgverleners en ervaringsdeskundigen.

Om de boodschap van de Bas van de Goor Foundation te kunnen blijven uitdragen en deze evenementen te ondersteunen, doe ik mee met de Webike2ChangeDiabetes challenge! De uitdaging: 6 dagen mountainbiken in het binnenland van Spanje met mede-diabeten en onder begeleiding van deskundigen. Ik kijk er enorm naar uit en kan jouw steun goed gebruiken.

Help jij mij mee om mijn streefbedrag van € 2.750 te behalen? Met dit geld ondersteun je het goede werk van de Bas van de Goor Foundation. Jouw geld wordt besteed aan de mooie evenementen van de Foundation en daarmee geef je diabeten de kans om net als ik veel te leren van elkaar. Hoe mooi is dat?

Alvast bedankt voor je donatie!

Thank you to my Sponsors

26

Linda G.

Heel veel succes, Harold!

104

Erik Ganzeboom

Mooie uitdaging. Veel plezier

26

Ron De Groot

15.60

Alicia Hof

Goede bezig en succes!!

26

Remco Reinders

Veel succes Harold!

10.40

Marjan Boxem

Mooi initiatief en een mooie challenge! Veel plezier met trainen en met de tocht.

41.60

Jorg, Meggie, Thijmen En Jochem Bensing-vergouwen

Succes, zet hem op!!

15.60

Anonymous

26

Cindy Hoogendoorn

Mooie challenge en succes ermee 💪🏻👍🏻!

100

Anonymous

26

André &yvonne

Ha Harold Top goed doel , veel succes en zie je op de fiets!! 👍🚴🏼🌞🍀

26

Marc Van Der Steen

Succes, Harold! Mooie actie van je.

26

Esther Hendrikse

Veel succes Harold! Ik mocht 10 jaar geleden een beetje deel uit maken van je Iceland challenge. Deze challenge ga je ook weer succesvol afronden!

26

Axel

Succes met deze mooie uitdaging

15.60

Petrie

Zet 'm op Harold!

26

Anonymous

15.60

Ron Van Overhagen

15.60

Anonymous

312

Jolanda Pijfers-bensing

Wat gaaf dat je (10 jaar na de Iceland Diabetes Challenge) jouw jubileum als vrijwilliger bij de BvdGf markeert met deze hele mooie WeBike Challenge!

300

Harold Pijfers-bensing

Show more