Kom in actie voor de BvdGF

Kom zelf in actie voor de Bas van de Goor Foundation en verzamel zoveel mogelijk donaties! Zo help je ons mee om kinderen met diabetes een betere kwaliteit van leven te geven. Motiveer je kennissen, familie, vrienden en collega's en draag jouw steentje bij!

Start je eigen actie

De Bas van de Goor Foundation (BvdGF) brengt sinds 2006 mensen met diabetes in beweging naar een betere kwaliteit van leven. Sporten en bewegen is voor iedereen goed, maar voor mensen met diabetes soms best ingewikkeld. Terwijl het juist voor deze groep heel veel positieve effecten heeft, bijvoorbeeld op hun bloedglucosewaarden en hun medicijngebruik. Door het organiseren van sportieve activiteiten informeert de stichting mensen over deze effecten.

Vanaf nu kun ook jij je direct inzetten voor de BvdGF doormiddel van een eigen evenement. Zamel doormiddel van je evenemetn geld op voor de foundation. Ga sporten, organiseer een lege flessenactie of schenk je verjaardagsgeld. Alles is vanaf mogelijk en draagt direct bij aan de kwaliteit van leven van mensen met diabetes. 

Veelgestelde vragen

Onderstaand een greep uit de meest gestelde vragen. Heb jezelf een vraag en kun je het antwoord niet vinden? Neem dan cotnact met ons op via het contactformulier. 

Neem contact op

Hoe maak ik een actiepagina aan? 

Het is heel eenvoudig! Bepaal eerst wat voor type actie je wilt gaan organiseren: sportief, algemeen, verjaardag of jubileum? Klik op deze button en loop vervolgens het aanmeldformulier door. Daar stellen we je aan aantal vragen over jouw actie. Daarmee wordt je basis voor jouw actiepagina gelegd, die je vervolgens zelf kan bewerken. 

Hoe kan ik mijzelf aanmelden bij een reeds bestaande actie?

Niet alles acties zijn openbaar. De organisator van het evenement maakt hier zelf een besluit in. Bij openbare evenement kun je onder de titel op de button 'deelnemen aan team' onderdeel worden van de actie. 

Kan ik mijn actie verwijderen van de BvdGF website?

Helaas is het niet mogelijk om zelf je actie te verwijderen. Neem voor het verwijderen van de actiepagina contact op met info@bvdgf.org of vul het contactformulier in op deze website, dan regelen wij het voor je!

Hoe doneer ik aan een actie?

Klik op het evenement of de persoon waaraan jij wilt doneren. Klik vervolgens op de donatieknop aan de rechterkant, vul het bedrag in dat je wilt doneren en betaal vervolgens makkelijk via IDeal of je creditcard om de donatie te voltooien.

Lees de mooiste verhalen

 Zij gingen je voor, bekijk hun acties:

We skate Genemuiden

We skate Genemuiden

31 Jan 2023

€6,122

Raised of €2,500 goal

Kustmarathon2022

Kustmarathon2022

1 Oct 2022

€196

Raised of €100 goal

4DAAGSE voor type 1 diabetes

4DAAGSE voor type 1 diabetes

19 Jul 2022

€123

Raised of €1,000 goal

NN Marathon van Rotterdam

NN Marathon van Rotterdam

10 Apr 2022

€1,514

Raised of €500 goal

Friends and family tournament Erasmus Volley

Friends and family tournament Erasmus Volley

20 Mar 2022

€511

Raised of €2,500 goal

ELKE SECONDE TELT

ELKE SECONDE TELT

12 Feb 2022

€1,000

Raised of €1,000 goal

WeRun2ChangeDiabetes

WeRun2ChangeDiabetes

17 Oct 2021

€1,256

Raised of €1,000 goal

Kustmarathon 2021

Kustmarathon 2021

3 Oct 2021

€1,372

Raised of €500 goal