Bekijk onze evenementen en challenges

Terug

   We houden van in beweging zijn. Aan de slag gaan met elkaar, met ondersteuning van goede medische begeleiding. Voor jong en oud organiseren we allerlei activiteiten. Van een bijeenkomst van een paar uur tot een evenement van meerdere dagen. Plezier hebben in beweging, wat je ook doet. Daar gaat het altijd om. En wil je trainen voor een evenement, dan helpen wij daarbij. Nieuwsgierig? Kijk hieronder op onze evenementenkalender!

  noren, skates, schaatsen

  Schaatsen op de Weissensee

  Wil je graag meer leren over sporten en diabetes? Ga volgend jaar met ons mee schaatsen in Oostenrijk. Onder begeleiding van een arts en diabetesverpleegkundigen gaan we een geweldige tocht maken over de Weissensee en leren we ondertussen veel over hoe je je diabetes regelt.

  Steun ons en zorg dat kinderen met diabetes kunnen bewegen en sporten!

  Steun een actie of persoon

  Steun iemand die voor ons geld ophaalt met een eigen actie of challenge

  Steun ons met geld

  Geef een gift en kijk hier wat bij je past

  Speel mee via de VriendenLoterij

  En maak zelf kans op prijzen

  De impact van diabetes op het alledaagse leven van mensen met diabetes is groot. Diabetes is een chronische ziekte. Je moet daarmee leren leven. Wij brengen kinderen en volwassenen met diabetes in beweging. Jouw donatie maakt het mogelijk dat wij deze mensen helpen om zelfvertrouwen te krijgen en zelfstandig(er) te worden met hun diabetes. Door meer te gaan bewegen. Met jouw donatie organiseren wij evenementen waar mensen met diabetes in beweging komen, veel leren en handvatten krijgen om het voor henzelf beter te maken. Kies zelf hoe je ons wilt steunen.

  Het laatste nieuws

  Onze partners