Maak kennis met ons team

Ons team

Maak kennis met ons team! In ons team heeft ieder zijn of haar eigen expertise en verantwoordelijkheden. Weet je niet goed wie je moet benaderen, of heb je een algemene vraag? Vul dan ons contactformulier in.

Contactformulier

Bas van de Goor

Bas van de Goor - Directeur

Bas heeft type 1 sinds 11 november 2003. Bas is onze oprichter en directeur. Hij geeft presentaties in binnen- en buitenland en haalt nog altijd veel plezier uit de persoonlijke contacten met mensen met diabetes om zijn ervaringen te delen en mensen te inspireren. Bas houdt het team scherp op wat wij als missie voor ogen hebben.

Petra Seegers

Petra Seegers - Directeur

Petra is medeoprichter, directeur en onze ‘financiële vrouw’. Ze houdt contact met onze sponsoren en partners en legt verantwoording af aan onze accountant. Zo zorgen we voor een gezonde financiële situatie en blijven wij een erkend goed doel. Voor vragen over sponsoren, contracten, partnerships etc. kun je bij Petra terecht.

Marije Meijer

Marije Meijer - Manager Communicatie & Marketing

Marije is verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatie-activiteiten van de foundation. Samen met haar team organiseren zij alle communicatie uitingen van de foundation. Tevens is zij het aanspreekpunt voor pers en media.

Jeroen Flim

Jeroen Flim - Programma Manager Nationale Diabetes Challenge

Jeroen heeft type 1 sinds januari 1992 en is programmamanager van de Nationale Diabetes Challenge (NDC). Hij is verantwoordelijk voor de aansturing, strategie, financiering en opschaling van de challenge. Jeroen is een ervaren en allround sporter, dus vragen op dat vlak kun je ook bij hem kwijt.

Jasper Iking

Jasper Iking - Manager Evenementen

Jasper is verantwoordelijk voor alle evenementen. Van jongs af aan is hij al aan het bewegen en aan het sporten. Hij heeft sinds 2008 diabetes type 1 en zet zich ook in als vrijwilliger in de diabeteswereld. Hij is fanatiek hardloper en begeleid ook onze hardloopcommunity.

Donja de Ronde

Donja de Ronde - Communicatiemedewerker

Donja regelt de online en offline communicatie-uitingen van de foundation. Van nieuwsbrief tot onze social media. Zij maakt veel communicatie-uitingen en middelen. Zij heeft sinds zij 1,5 jaar was diabetes type 1. Een leven zonder diabetes kent zij niet. In haar werk zet zij haar ervaring en kennis hierover in.  

Nikki Leeflang

Nikki Leeflang - Projectmedewerker Nationale Diabetes Challenge

Nikki houdt zich bezig met de wetenschappelijk onderbouwing en realisatie van Diabetes in Beweging. Daarnaast coördineert zij de onderzoeken en evaluaties die wij bij de NDC doen.

Anne Kras

Anne Kras - Evenementencoördinator

Anne organiseert alle kinderevenementen bij ons. Anne heeft diabetes type 1 sinds 2009. Ze maakt gebruik van de Medtronic 780G-insulinepomp met Guardian 4 sensor. Anne zit graag op de racefiets en kan veel vertellen over sporten en diabetes.

Marielle Durieux

Mariëlle Durieux - Regio regisseur Nationale Diabetes Challenge

Mariëlle stimuleert veel mensen op diverse plekken in het land om wandelgroepen te organiseren of als deelnemer mee te doen aan één van de wandelgroepen die er zijn. Ook mensen met een migratieachtergrond brengt Mariëlle in beweging. Mariëlle tref je veel in Den Haag, Tilburg en op een andere locaties van de NDC.

Marloes Aalbers

Marloes Aalbers - Regio regisseur Nationale Diabetes Challenge

Marloes coördineert en faciliteert de Nationale Diabetes Challenge in de Gelderse Vallei, regio Arnhem en Twente. Ze stimuleert de samenwerking tussen sport & bewegen, zorg en het sociale domein. Marloes ondersteunt de lokale professionals bij de uitvoering en bij de borging van het beleid.

Ingrid Hoekendijk

Ingrid Hoekendijk - Virtual assistent

Ingrid ondersteunt de foundation op allerlei gebieden. Veel van haar tijd ondersteunt ze de Nationale Diabetes Challenge. Mail of bel je ons, grote kans dat je dan Ingrid te pakken krijgt. Zij helpt jou verder. Ingrid heeft zelf diabetes type 1.

Wanda Catsman

Wanda Catsman - Communicatiemedewerker

Wanda is verantwoordelijk voor de communicatie-uitingen van de Nationale Diabetes Challenge. Van nieuwsbrief tot het wandelprogramma en de website. Zij weet alles van wandelen en heeft in de afgelopen jaren ook veel kennis opgedaan over diabetes.

Bestuur

Naast de mensen die dagelijks bij de Bas van de Goor Foundation werken, hebben we ook een bestuur. Het bestuur werkt onbezoldigd en komt vier keer per jaar bijeen. Zij controleren onze (financiële) gezondheid als stichting, evalueren onze koers en fungeren als klankbord. Ons bestuur bestaat uit mensen met een sportieve en relevante maatschappelijk achtergrond. Door hun bijzondere ervaring zijn ze voor ons een enorme steun op sportief, medisch, organisatorisch en financieel vlak.

Het bestuur bestaat uit: 

  • Roelof Konterman - Voorzitter (midden)
  • Gerritjan Eggenkamp - Penningmeester (links)
  • Barbara de Loor - Bestuurslid (tweede links)
  • Marc Delissen - Bestuurslid (tweede rechts)
  • Eelco de Koning - Bestuurslid (rechts)
  • Iris de Vries - Bestuurslid (niet op de foto)
bestuur BvdGF, bestuur

Wat we doen

Bekijk meer

Steun ons op jouw manier

Bekijk meer

Lees hier ons laatste nieuws

Bekijk meer

Zelf ervaren - evenementenkalender.

Bekijk meer

Onze partners