John te Roller

WeBike2ChangeDiabetes Spanje 2024

Ik zamel geld in voor de WeBike2ChangeDiabetes 2024 in Spanje omdat...

Saturday 30th Sep

Stel je even voor! Ik ben John, 59 jaar jong en al 28 jaar lang ga ik de strijd aan met diabetes type 1 (DMT1). Mijn missie? Mijn diabetes moet zich aanpassen aan mijn actieve leven, nooit andersom. Geen beperkingen door DMT1, dat is mijn levensmotto! En geloof me, zelfs tijdens mijn meest intense sportieve avonturen laat ik diabetes nooit in de weg staan. Ik ben een fervent mountainbiker, een doorgewinterde golfer en een skiër met een onstuitbare passie.

Vroeger ging het me vooral om de prestaties, maar nu draait het om iets veel groters. Het draait om ontspanning, om gezondheid, om een gevoel van voldoening. En het draait om mijn deelname aan de WeBike2ChangeDiabetes-uitdagingen. Ik heb al eerder deelgenomen, van Cyprus in 2014 tot de Pyreneeën in 2016 en het noorden van Extremadura en Ponferrada in Spanje in 2023. Voor mij geldt het credo van Pierre de Coubertin: meedoen is belangrijker dan winnen. En in dit geval zijn we eigenlijk allemaal winnaars, zonder twijfel. Deze uitdagingen bieden onbetaalbare voordelen: inzicht in diabetesmanagement, het gevoel van triomf, kameraadschap, gezelligheid en dat onbeschrijflijke gevoel van "On top of the world" als je een top hebt bereikt.

 In 2024 staat de 10e editie op het programma, en ik kan je vertellen dat ik er klaar voor ben. Veel oude bekenden sluiten zich weer aan, en dat is geen verrassing, gezien alle geweldige herinneringen die we hebben gecreëerd tijdens eerdere edities. Het wordt een jubileumeditie om nooit te vergeten, een soort reünie waar ik enorm naar uitkijk. Dus, in 2024, verwacht me opnieuw aan de startlijn!

En vergeet niet dat we niet alleen voor onszelf meedoen. Onze deelname dient een groter doel: het financieel ondersteunen van de Bas van de Goor Foundation (ANBI). Deze stichting organiseert activiteiten om mensen te informeren, te inspireren en te laten zien hoe sport en beweging een positieve rol kunnen spelen in hun leven.

My Updates

Gratis 4-gangen menu bij restaurant Mel & Norel

Monday 13th Nov
Wie wil dat nu niet? Een GRATIS 4-gangen menu bij fine dining restaurant Mel & Norel.

Steun De Bas van De Goor Foundation. Deze geweldige organisatie organiseert sportkampen voor kinderen met diabetes, waar zij begrip creëren binnen het hele gezin over hoe dat nu werkt: bloedsuikers meten, koolhydraten tellen, insuline spuiten en wat het belang is van sporten.

In 2024 neem ik deel aan de WeBike2ChangeDiabetes Challenge om geld in te zamelen voor de Bas van de Goor Foundation.

Met een donatie van minimaal 25 euro maakt je kans op een 4-gangen menu voor twee personen bij Restaurant Mel & Norel ter waarde van 105 euro. Als je niet kunt wachten om te genieten van hun culinaire kunsten, reserveer dan met de vermelding "WB2CD," en Mel & Norel doneert 10 euro aan de Bas van de Goor Foundation voor elke reservering. Reserveren kan via de website van Mel & Norel (https://mel-norel.nl).

Laten we samen een positieve impact maken en kinderen met diabetes de kans geven om hun dromen waar te maken. Doe mee en doneer vandaag nog

Thank you to my Sponsors

26

Mark Hagenbeek

52

Beer & Jo

Heel veel succes 💪🏻

52

Anonymous

Veel succes John.

52

Charles Rotteveel

50

Burger Support Bv

Namens John te roller een donatie gemaakt voor kinderen met diabetes. Succes met de sportieve inspanning John en jij geeft hen energie.

31.20

J.f. Eekhoudt

Succes.

52

Hans Roegiers

26

Marcel Van Der Linden

Goed dat je in 2024 deelneemt aan de WeBike2ChancheDiabetes Challenge en ik doe dan ook een donatie, zodat jij het totaalbedrag binnen gaat halen. Succes!!

300

John Te Roller

Show more