a.s.r. Vitality Virtual Sylvestercross

Aanmelden

Jaarlijks vindt de Sylvestercross plaats op 30 en 31 december in de Soesterduinen. Voor ons altijd een sportieve afsluiting van het jaar. Dit jaar gaat het helaas een beetje anders, maar we zijn trots dat we nog steeds het goed doel zijn van dit mooie alternatief! 

Virtuele cross

Helaas kan dit jaar de 40e a.s.r Vitality Sylvestercross en 3e Vaarderhoogt Sylvester by Night niet doorgaan vanwege de Corona-maatregelen. Maar de organisatie bedacht een tof alternatief en bracht ons het goede nieuws dat we opnieuw het goede doel zijn. Dit keer van een de a.s.r. Vitality Virtual Sylvestercross 2020.

Het idee? Je loopt tussen 27 en 31 december in je eigen omgeving 2, 5 of 10 km. Hoewel de Sylvestercross normaal gesproken een hardloopevenement is, kun je deze bijzondere editie ook wandelen of nordic walken. Hiermee houd je de traditie om het jaar sportief af te sluiten in ere en steun je ook nog eens ons werk! Natuurlijk houd je je aan de op dat moment geldende coronamaatregelen.

Van jouw inschrijfgeld gaat € 4 naar de Bas van de Goor Foundation. Inschrijven kost tot en met 23 december slechts € 6,50. Na 23 december betaal je € 7,50.

Schrijf je in

Waarom doe je mee?

Om op de sportiefste manier om het jaar af te sluiten! Je levert niet alleen een sportieve prestatie (die je via de speciale app ook nog kunt vergelijken met anderen als je wil), maar je zet je ook in voor een sportieve toekomst voor kinderen met diabetes. 

Van jouw inschrijfbedrag gaat bijna tweederde naar de Bas van de Goor Foundation! Daarvan organiseren wij sportdagen en kampen voor kinderen met diabetes. Zo leren ze anderen kennen, worden zelfstandiger en zelfverzekerder en ontdekken de postieve effecten van sport op hun leven met diabetes. 

Sportief het jaar uit!

Leuk dat je mee wil doen aan de a.s.r. Vitality Virtual Sylvestercross. Inschrijven gaat via de pagina van de Sylvestercross. Die vind je via de button hieronder. Laat eind december weten dat je meedoet door ons te taggen in een foto of video van jouw prestatie op social media!

Schrijf je in

Meer sportieve evenementen?