Samen in beweging

Meld je gratis aan!

18 september

Doe mee!

Waarom

Programma

Extra info

Inschrijven

Doe jij ook mee?

Op 18 september organiseren we in Doetinchem een leuke en gezellige middag voor 12 t/m 21 jarigen en hun hele gezin met diabetes type 2. Dus heb jij diabetes type 2, ben je tussen de 12 en 21 jaar en heb je zin om in contact te komen met anderen? Heb je 18 september in de middag niks in je agenda staan, dan kun je gratis meedoen met je hele gezin!


Tijdens deze middag gaan we op een leuke bewegelijke manier met jullie verschillende activiteiten doen die door ons begeleid worden. Deze middag gaan we met elkaar een stuk wandelen en tijdens deze wandelingen gaan we verschillende opdrachten uitvoeren en vragen beantwoorden. Na deze wandeling is er tijd voor een lekkere gezonde snack die we eerst zelf gaan maken. We eindigen de dag met een actieve quiz waarin we diabetes- en andere vragen stellen.


Dus lijkt het jou leuk om een middag actief bezig te zijn met anderen met diabetes type 2? Schrijf je dan snel in!!

Schrijf je in

Waarom doe je mee?

Diabetes hebben is niet leuk. Tijdens onze activiteiten komen kinderen, jongeren en ouders van deelnemers met diabetes met elkaar in contact. Dan blijkt vaak dat het heel fijn is om eens te horen hoe anderen met hun diabetes omgaan. Om te merken dat anderen tegen dezelfde dingen aanlopen als jij, maar ook oplossingen te horen en te merken dat je niet de enige bent.

Programma

18 september:

  • 13:00 uur: Ontvangst en welkom bij Eetcafe de Veldhoek

  • 13:45 uur: Start speurtocht

  • 15:00 uur: Gezonde snack maken
  • 15:45 uur: Actieve quiz

  • 17:00 uur: Einde sportclinic en afsluiting

We gaan deze middag ook bewegen dus vergeet vooral niet om je sportkleding of makkelijk zittende kleding en sportschoenen/goede wandelschoenen mee te nemen. Het is handig als je vast in je sportkleding komt, er is weinig tot geen maar ruimte om te kleden.

Neem zelf een flesje of bidon met water mee en een schone handdoek. Wij zorgen voor iets lekkers tussendoor en wat te drinken. 

Vergeet je diabetesspullen niet! 

We zijn deze middag te gast bij Eetcafe de Veldhoek

Locatie:

Varsselseweg 55

7255 NR Hengelo

“Het is heel leuk om eens mee te maken dat je niet anders bent dan anderen, dat iedereen diabetes heeft!”

Inschrijven

Leuk dat je interesse hebt om deel te nemen aan onze sportclinic. Als je nog geen account hebt kun je deze in stap 1 aanmaken. Na je inschrijving ontvang je van ons een bevestiging. 

Schrijf je in

Dit vind je misschien ook leuk?!