Koninklijke onderscheiding Frank Kanhai

Wandelgroepleider Frank Kanhai wordt beloond met een welverdiend koninklijk lintje! 

Het is vandaag, 26 april, een bijzondere dag voor wandelgroepleider Frank Kanhai. Al langer dan een decennium zet Frank zich in voor de gemeenschap met als missie om zijn passie voor wandelen te delen. En vandaag wordt zijn toewijding beloond met een welverdiend koninklijk lintje! 

Het begon allemaal met een droom die Frank had. Een droom om mensen bekend te maken met de kracht van het wandelen. Want door te wandelen, komen mensen dichter bij elkaar. Sinds 2022 werken we vanuit de foundation met trots samen met Frank. We hebben vol bewondering gezien hoe hij met zijn positieve energie en onbaatzuchtigheid mensen heeft gemotiveerd om in beweging te komen. Vanaf het moment dat wij Frank leerden kennen, zagen wij hoe waardevol zijn inzet is. Hij bereikt met zijn culturele wandelingen veel mensen en heeft in de afgelopen jaren wandelgroepen opgezet voor de Surinaams-Hindostaanse gemeenschap. Zijn inzet wordt vandaag beloond met een koninklijke onderscheiding. Hiermee wordt nogmaals onderstreept hoe belangrijk zijn bijdrage is voor onze maatschappij. Hij is een inspirerend rolmodel dat zijn dromen heeft waargemaakt, geïnspireerd door de wijze lessen van zijn moeder: door te geven, word je zelf gelukkig!

Frank, wij bij de Bas van de Goor Foundation zijn ontzettend trots op jou en dankbaar dat we met jou mogen samenwerken. Je hebt het koninklijk lintje meer dan verdiend!

"Door te geven, word je zelf gelukkig!"

Bekijk onze activiteiten

Onze partners