Hardlopen met diabetes

Aanmelden

Omdat wij graag mensen met elkaar in contact brengen. We krijgen regelmatig de vraag van iemand met diabetes die hardloopt of we hem of haar in contact kunnen brengen met andere hardlopers met diabetes, dat we daar nu dit platform voor willen bieden. Zodat we ervaringen kunnen uitwisselen, en misschien ook wel eens samen een leuk trainingsmoment kunnen organiseren.

Doe mee!

Waarom

Extra info

Inschrijven

Doe jij ook mee?

Hardlopen en diabetes gaan heel goed samen. Dat blijkt wel uit de vele berichten die we ontvangen van hardlopende mensen met diabetes. 

Maar kennelijk is het soms ook best een puzzel, zo blijkt dan weer uit de vele vragen die we krijgen. Al heel lang hebben we het idee om al die hardlopers onderling eens met elkaar in contact te brengen. Samen weet je immers meer dan in je eentje.

Vergeet niet ook een kijkje te nemen in de hardlopers met diabetes facebookgroep.

Schrijf je in

Wat kun je verwachten?

We willen vooral de mogelijkheid creëren om met elkaar in contact te komen. Dat kan via deze pagina, maar ook via onze facebookgroep. Daar zullen we de fietsevenementen delen waar fietsers aan mee kunnen doen, zodat er afspraken gemaakt kunnen worden om samen te gaan. Let op, je schrijft je altijd zelf in via de organisatie van de tocht.

Wil je graag in de BvdGF fietstenue aan de start verschijnen dan is er nog een klein voorraadje bij ons te koop. Als er veel belangstelling is zullen we een keer een lading broeken, shirts en jacks bijbestellen. Stuur om je belangstelling kenbaar te maken een mail naar info@bvdgf.org. Wij kunnen niet zelf bij iedere fietstocht zijn, maar hopen dat deze community uiteindelijk 'zichzelf in stand zal houden'.

Trek je hardloopschoenen aan en doe mee!

Welkom op de inschrijfpagina voor hardlopen met diabetes. Wat leuk dat je wil hardlopen!

Schrijf je in

Klaar voor een écht grote hardloopuitdaging?