Pre-registratie WeHike

2ChangeDiabetes

Schrijf je alvast in!

De vierde WeHike2ChangeDiabetes challenge is net achter de rug en wat was het weer een geweldige ervaring voor de deelnemers en onszelf! Na het succes van de afgelopen jaren kunnen we met trots zeggen dat de vijfde editie van deze wandelchallenge door het prachtige Spanje een feit gaat zijn. We zijn op dit moment druk bezig met de invulling van het programma, maar we willen je nu alvast de kans geven om je alvast in te schrijven voor de komende editie. Dit doe je door het volgende formulier in te vullen.

Wanneer de echte inschrijving opent of als we meer informatie hebben over de komende WeHike dan ben jij dus de eerste die het hoort! Is deze challenge denk je echt iets voor jou of weet je nu al dat je de komende editie niet wilt missen? Schrijf je dan nu in!

Let op: Het invullen van dit formulier is nog geen definitieve inschrijving voor WeHike2ChangeDiabetes 2022. Je ontvangt wel als eerste nieuwe informatie over het evenement én krijgt zo de mogelijkheid om je als een van de eersten in te schrijven.

Waarom doe je mee?

De BvdGF zet zich in om de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren door middel van sport en bewegen. Zo komen er jaarlijks honderden kinderen af op onze sportkampen en -clinics en organiseren we verschillende bijeenkomsten en gezinsweekenden waar we actief zijn met bewegen en met diabetes. Tijdens de Nationale Diabetes Challenge wandelen jaarlijks duizenden mensen met diabetes samen met hun zorgverlener op weg naar een betere gezondheid.

Vrijwel al die activiteiten kunnen we dankzij deelnemers aan onze challenges gratis aanbieden. Jouw deelname betekent dus een onvergetelijke ervaring voor jezelf, maar ook voor een ander. Dank dat je je voor hen wil inzetten!

Sfreerimpressie afgelopen editie