Kustmarathon Zeeland

Op 1 oktober 2022 vindt de 19e editie van de Kustmarathon Zeeland plaats. Misschien wel de zwaarste marathon van Nederland! Wij zijn het goede doel en lopen natuurlijk graag zelf mee. Loop jij met ons mee?

Heb jij diabetes en loop jij dit jaar de Kustmarathon? Laat het ons weten, want we lopen graag met je mee en willen je helpen waar nodig. We organiseren een eerste bijeenkomst voor deelnemers met diabetes op zaterdag 30 april in Zeeland. Ben jij erbij?

Kustmarathon Zeeland

Op zaterdag 1 oktober 2022 vindt de 19e Kustmarathon van Zeeland plaats. Dit hardloopevenement wordt ook wel de mooiste en zwaarste genoemd, want een groot gedeelte van het parcours ligt op het strand. De Bas van de Goor Foundation is hét goede doel en uiteraard willen we dus zelf ook graag mee doen! Lijkt dit je een mooie uitdaging? Meld je dan aan en misschien lopen we dan samen!

Schrijf je in

Waarom doe je mee?

Heb je diabetes en loop je veel hard? Of wil je graag hardlopen? Dan is de kustmarathon misschien wel een mooie uitdaging voor je! Wij vinden in ieder geval van wel en lopen dus zelf ook graag mee. Nog leuker zouden we het vinden als we met meerdere mensen met diabetes kunnen deelnemen en komen dan dus ook graag met je in contact. 

Je zal zelf deze uitdaging aan moeten gaan, maar we ondersteunen je graag waar nodig. In de aanloop naar dit evenement organiseren we een aantal trainingsdagen en infobijeenkomsten. Daarnaast kan je altijd vragen stellen en sparren met anderen met diabetes die ook gaan meelopen. 

De eerste bijeenkomst die we organiseren is op zaterdag 30 april in Zeeland. Ben jij er bij?

Sportief langs de kust!

Leuk dat je mee wil doen aan de Kustmarathon. Inschrijven gaat via de pagina van de Kustmarathon. Die vind je via de button hieronder. Laat ons weten dat je mee doet door een mailtje te sturen naar jasper@bvdgf.org. We komen graag met je in contact!

Schrijf je in

Meer sportieve evenementen?