Jouw Wandeluitdaging

Doe mee

Met dit online wandelprogramma voor mensen met diabetes type 2 ga je een halfjaar lang zelfstandig aan de slag met jouw wandeldoel en gezondheid. Ga jij de uitdaging aan? 

Doe mee!

Waarom

Extra info

Inschrijven

Doe jij ook mee?

Een gezonde leefstijl is belangrijker dan ooit. Het wapent ons tegen virussen als corona en maakt ons fitter en vrolijker. Een gezonde leefstijl betekent onder andere voldoende bewegen. Daar helpen we je een handje bij!

Jouw Wandeluitdaging is het online wandelprogramma dat jou uitdaagt en helpt wekelijks, zelfstandig te wandelen op een niveau dat bij jou past. Je kiest zelf je wandeldoel waar je het komend halfjaar aan werkt. Je hebt de keuze in de volgende doelen:

  • Opbouwen van een wandelafstand naar 3 km. Je kunt al 10 minuten aaneengesloten wandelen zonder pauze.
  • Opbouwen van een wandelafstand naar 5 km. Je wandelt al regelmatig een blokje om van 15 minuten of langer.
  • Opbouwen van een wandelafstand van 5 naar 10 km. Je kunt al 45 minuten of 5 kilometer aaneengesloten wandelen zonder pauze.

Via de mail ontvang je vervolgens wekelijks jouw persoonlijke wandelschema met oefeningen en tips over wandelen, diabetes en een gezonde leefstijl. Jouw Wandeluitdaging is gericht op mensen met diabetes type 2 die graag willen beginnen met wandelen of gestimuleerd willen worden vaker te wandelen.

Met Jouw Wandeluitdaging wandel je zelfstandig of met anderen. Hou je hierbij altijd aan de geldende coronamaatregelen.

Waarom dit programma?

Als je aan de slag gaat met meer bewegen zul je misschien tegen wat dingen aan lopen: Hoe ga ik voorbereid en veilig op pad? Wat kan bewegen doen met mijn glucosewaarden en medicijngebruik en hoe betrek ik mijn zorgverlener daarbij? Wat is het belang van gezonde voeding en slaap als ik aan de slag ga met mijn gezondheid?

In ons programma geven we antwoord op onder andere deze vragen. Een halfjaar lang begeleiden wij je bij het behalen van je wandeldoel en werken aan je gezondheid. We geven daarbij advies en tips over wandelen, diabetes en een gezonde leefstijl.

Voorwaarden deelname Jouw Wandeluitdaging

  • Om mee te kunnen doen aan Jouw Wandeluitdaging moet je zelfstandig 10 minuten aaneengesloten kunnen wandelen. Vind je dit nog lastig? Dan adviseren we contact op te nemen met je huisarts.
  • Afhankelijk van het moment van aanmelden en de lopende kortingen, kost Jouw Wandeluitdaging €10 (incl. BTW).
  • Na aanmelding ontvang je van de Bas van de Goor Foundation wekelijks een mail met trainingsschema en tips over wandelen, diabetes en een gezonde leefstijl. Deze zijn samengesteld met erkende wandel-, zorg- en gezondheidsprofessionals.
  • Je verklaart door inschrijving de trainingsschema's niet door te verstrekken aan derden.
  • Deelnemen is op eigen risico. Ervaar je pijn/ gezondheidsklachten voor, tijdens of na het wandelen? Neem contact op met je eigen huisarts, fysiotherapeut of diabetesverpleegkundige.
  • Houd je ten alle tijden aan deze geldende coronamaatregelen.
  • Naast deze evenementspecifieke voorwaarden gelden ook de algemene voorwaarden van de Bas van de Goor Foundation. Deze download je hieronder.

Download voorwaarden

Zet de stap en doe mee!

Welkom op de inschrijfpagina voor Jouw Wandeluitdaging. Wat leuk dat je wilt wandelen! Als je nog geen account hebt, maak er dan eerst een aan. Let op: je account voor www.nationalediabeteschallenge.nl of Halfuurje Door Je Buurtje werkt hier niet! Je moet voor deze BvdGF-site een nieuw account aanmaken. Je kunt daarvoor uiteraard wel hetzelfde mailadres gebruiken.

Inschrijven

Meer wandelinspiratie?