Bas uit de running

Helaas moeten wij het de komende tijd zonder Bas doen. Graag brengen we je hier op de hoogte waarom en wat dit betekent.  

Bas vertelt: “Op 28 augustus heb ik een fietsongeluk gehad. Ik ben als enige gevallen toen ik met een groep aan het wielrennen was. Gelukkig waren de hulpdiensten snel ter plaatse. Na eerst onderzoek in het ziekenhuis in Apeldoorn en daarna in het Isala ziekenhuis in Zwolle bleek dat er een operatie nodig was aan mijn bekken. Daarnaast had ik enige ribben gebroken met als gevolg een klaplong. De operatie is inmiddels achter de rug en is volgens plan verlopen.”

Na een tijdje in het ziekenhuis is Bas thuis en is zijn revalidatie gestart. Op weg naar herstel.

Werkzaamheden

De werkzaamheden die Bas doet voor de foundation staan daarmee even stil. Het meeste van zijn werk nemen Petra Seegers en ons hele team over. In overleg met de Nevobo en TIG Sports is besloten dat Bas zijn toernooidirecteurschap voor het WK Volleybal voor vrouwen eind september overdraagt. 

Bas zijn afwezigheid is natuurlijk even een flinke domper voor ons als foundation. Maar we zetten onze schouders er flink onder om ook vooral het NDC Festival dat we organiseren eind september, memorabel en feestelijk te maken voor alle deelnemers. Wij wensen Bas veel sterkte en een voorspoedig herstel. 

Vragen over Bas zijn afwezigheid kunnen gesteld worden aan Marije via marije@bvdgf.org  

Fotocredits; www.fotohoogendoorn.nl 

Onze evenementen