2021 bomvol met challenges

We gaan een bomvol programma tegemoet! Alle challenges van afgelopen jaar vinden halen we in in 2021 en we organiseren 4 extra challenges waaraan jij nog kan meedoen. Een mooie sportieve reis voor jou, een sportieve toekomst voor kinderen met diabetes.

In de afgelopen periode hebben we diverse onlineavonden georganiseerd over onze challenges in 2021. Het was even spannend, gek ook wel, om dat via facebooklive en zoom te doen, maar eigenlijk ging het best goed :)! Er was veel belangstelling voor de challenges en de aanmeldingen stromen inmiddels dan ook aardig binnen. Benieuwd wat je gemist hebt? Je kunt de hele sessie hieronder terugkijken. 

Wil je na het lezen van deze pagina en het bekijken van de film toch graag eerste even meer weten, neem dan contact met ons op!

Mail de BvdGF

Kies jouw challenge

De verzette challenges uit 2020 zitten allemaal vol (op een paar laatste MTB plaatsen in juni 2021 na), maar gelukkig is er nog genoeg keus! Het aantal plaatsen per challenge is beperkt, dus maak snel gebruik van de mogelijkheid tot (voor)inschrijving.

WeSki2ChangeDiabetes

Vrijdagavond 25 september is de eerste rolski-training om je voor te bereiden op de Vasaloppet. Kun je al langlaufen dan is instappen nog makkelijker. In het eerste weekend van maart kun je meedoen aan de hele Vasaloppet (90km), de nachteditie, de halve of de estafettevariant. Lees meer.

WeHike2ChangeDiabetes

In september 2021 gaan we zes dagen wandelen over het Portugese deel van de camino naar Santiago de Compostella. Terwijl je zo'n 20 km per dag wandelt en de omgeving steeds mooier wordt leer je alles over diabetes. Deze challenge is exclusief voor mensen met diabetes. Lees meer.

WeBike2ChangeDiabetes

Nieuw in 2021! Zes dagen op de racefiets door de prachtige Indian Summer van Etremadura, Spanje in het najaar van 2021. We fietsen op meedere niveaugroepen, dus iedereen die een beetje van fietsen houdt kan mee! Lees meer.

WeRun2ChangeDiabetes

Na 10 jaar New York is het tijd voor een andere prachtige stad: Lissabon! Op 17 oktober 2021 kun je er de hele of de halve marathon rennen. We reizen op vrijdag heen en op maandag terug. Voor als je die (halve) marathon op de bucketlist hebt... Lees meer.

WeSkateChangeDiabetes

Nog een nieuwe challenge!! Komend jaar beginnen we al met de voorbereidingen, om in janurai 2022 de tocht der tochten te gaan maken: 200 km (of minder) op de Oostenrijkse Weissensee. Sowieso al gaaf, maar met zo'n groep voor een goed doel nog mooier :). Lees meer

Je kunt hieronder de complete video van de informatieavond bekijken. 

Specifieke interesse in een challenge? Op de volgende min:sec beginnen de diverse presentaties:

Fondsenwerving                08:35
WeHike2ChangeDiabetes    18:45
WeSkate2ChangeDiabetes  28:01
WeRun2ChangeDiabetes    36:57
WeBike2ChangeDiabetes   43:45
Over WeSki2ChangeDiabetes hebben we niet zoveel verteld, maar daarvoor kun je contact opnemen met Petra via Petra@bvdgf.org.

Ontlading op de finish

Neem een kijkje bij een van de challenges voor aankomend jaar!