Maatregelen rondom coronavirus

Het coronavirus en de daarbij komende maatregelen raakt ons allemaal. We volgen deze maatregelen op de voet en passen daar ons programma en evenementen op aan. Hieronder geven we een overzicht van de gevolgen per evenement. 

Fondsenwervende challenges

Het coronavirus heeft consequenties voor onze fondsenwervende challenges

WeHike2ChangeDiabetes
WeHike zou plaatsvinden van 15 t/m 22 juni. Deze verzetten we naar oktober, waarschijnlijk 5 t/m 12 oktober.

WeBike2ChangeDiabetes
WeBike zou plaatsvinden van 30 mei t/m 6 juni. Deze verzetten we naar september. Exacte data volgen.

WeSki2ChangeDiabetes
Omdat de situatie in Spanje ook zeer zorgelijk is verplaatsen we de twee challenges die dit voorjaar daar zouden plaatsvinden.

Sportkampen

Ons sportkamp van mei is geannuleerd. Als alternatief organiseren we nu een kamp van 4 t/m 7 oktober 2020, waar we plek hebben voor 50 kinderen. We kiezen ervor de oudste kinderen voorrang te geven om deel te nemen aan de kampen. Want hoe jonger, hoe groter de kans om in de toekomst nog mee te kunnen op een van onze kampen. De grootste uitdaging voor ons nu is om de medische begeleiding voor het kamp te vinden. Mocht je daar nog iets in kunnen betekenen, dan is dat heel erg welkom. Laat het ons weten via de mail. We zoeken nog een kinderarts en meerdere (kinder)diabetesverpleegkundigen.

Mail BvdGF

Gezinsweekend

Het weekend in april is geannuleerd. De vijf gezinnen die hier al voor aangemeld waren hebben een plekje gekregen in het weekend van 9 t/m 11 oktober, waar nu nog ruimte is voor drie gezinnen, waarvan het kind met diabetes tussen 8 en 12 jaar oud is. Het gemiste weekend halen we op 6 en 7 februari 2021 in.

ONE Festival 

Omdat het organiseren van evenementen tot 1 september niet mogelijk is, durven we de gok niet te wagen om ONE te laten plaatsvinden op 5 en 6 september 2020. We kiezen er daarom voor om het festival een jaartje te verschuiven. Hopelijk tot dan!

Sportclinics

  • De survivalcinic op 15 -4 in Groningen komt te vervallen. Hiervoor was veel belangstelling, dus we willen deze graag inhalen. Daarvoor moet nog een geschikte datum gevonden worden.
  • De paardrijdag op 19 juni blijft voorlopig staan, we zullen hier uiterlijk de eerste week van mei een beslissing over nemen.
  • De basketbalclinic op 24 juni bij Landstede Zwolle (voor klanten van Bosman) laten we voorlopig staan. Deze mogen we tot kort van tevoren kosteloos annuleren als corona daar aanleiding toe geeft.

DiabetesCup

Helaas kan de DiabetesCup 2020 niet doorgaan. In 2021 hopen we weer een geweldig evenement neer te zetten!

Nationale Diabetes Challenge

Voor de Nationale Diabetes Challenge (NDC) bieden we in 2020 een alternatief programma. Klik op de buttons om de opties te bekijken. Voor meer informatie en de laatste ontwikkelingen ga je naar www.nationalediabeteschallenge.nl. Neem voor vragen contact op via ndc@bvdgf.org.

Voor de deelnemers:

Thuis bewegen met de beweegkaart

Indivueel aan de slag met Jouw Wandeluitdaging

Voor de zorg- en sportprofessionals:

Start met de NDC Light

Voor een ander evenement inschrijven?