#WeRun hardloopbijeenkomst (onderdeel van de Diabetes Games)

Loop jij hard en wil je binnenkort een uitdaging aan gaan? Heb jij diabetes? Loop dan met ons mee! Sluit aan bij onze hardloopbijeenkomst op 30 juni op Papendal!

Ren jij met ons mee?

Op zondag 30 juni 2024 organiseren wij de Diabetes Games, het ONE Festival en twee informatiebijeenkomsten over Sporten & Diabetes. Meteen een goed moment om nog wat extra's te organiseren voor alle hardlopers met diabetes! Heb jij diabetes en wil jij ervaringen uitwisselen met anderen? Wil jij meer weten over sporten met diabetes? Loop jij binnenkort een mooie uitdaging? Doe dan mee! Het maakt niet uit of je al veel hardloopt of niet - iedereen is welkom! Alvast meer weten? Sluit je dan aan bij ons hardloopcommunity

Deze dag organiseren wij de Diabetes Games, het ONE Festival en twee informatiebijeenkomsten over Sporten & Diabetes. Tijdens deze bijeenkomst hebben we het dus niet alleen over hardlopen, maar het zal gaan over sporten en diabetes in het algemeen. Hardlopen is hier natuurlijk wel een belangrijk onderdeel van! Het is daarbij ook een kans om anderen te ontmoeten en ervaringen te delen. Daarnaast gaan we natuurlijk ook een stukje hardlopen voor wie dat wilt. Iedereen die deze dag met ons een stukje wil hardlopen op Papendal is welkom. Het maakt niet uit of je al heel veel hardloopt of nog wil beginnen. Iedereen kan meedoen! Natuurlijk gaan we ook ervaringen uitwisselen en informatie uitwisselen. 

Omdat deze bijeenkomst onderdeel van deze dag is heb je een ticket nodig om deel te nemen. Het ticket is 5 euro. Met dit ticket krijg je toegang tot het terrein van de Diabetes Games en het Gouden dorp. Hier vinden de bijeenkomsten plaats. Daarna gaan we een stuk hardlopen op Papendal. 

Er zijn twee bijeenkomsten: de eerste om 11.05 uur en de tweede om 13.15 uur. Het hardlopen is aansluitend op de 2e bijeenkomst om 14.45 uur (dus aanbevolen wordt om naar de bijeenkomst van 13.15 uur te komen)

Inschrijven en ticketverkoop gaat via de pagina voor de informatiebijeenkomsten. 

Meld je aan!

Let op! Kom je voor de bijeenkomst en het hardlopen? Koop dan een ticket + een clinic voor 5 euro. Je kan bij de aankoop aangeven aan welke clinic je wilt meedoen, kies dan voor: hardlopen. 

Meer sportieve evenementen?