ONE Festival 2024

Papendal, Arnhem

29 en 30 juni 2024

Over het ONE Festival

Op zaterdag 29 en zondag 30 juni organiseren wij voor de vierde keer het ONE Festival! Dit jaar doen we dat op Topsportcentrum Papendal te Arnhem! Het ONE Festival is voor jongvolwassenen met diabetes type 1, tussen de 18 en 30 jaar oud. 

Het ONE Festival is een tweedaags festival dat in het teken staat van sport, bewegen, ontmoeten en diabetes. Een weekend weg, waar je samen met je diabetesbuddy, vriend, vriendin en andere mensen met diabetes type 1, nieuwe actieve ervaringen opdoet. Je volgt een vast programma waarbij je op een aantal momenten uit meerdere sportieve clinics kunt kiezen! Maar let op: dit jaar zal het allemaal net wat anders zijn!

Op zondag 30 juni vindt namelijk ook de Diabetes Games plaats. Hierdoor zal er een 'Gouden Dorp' aanwezig zijn met allerlei gezelligeheid, side events, kennisuitwisselingen, clinics voor kinderen en foodtrucks! Ook deelnemers van het ONE Festival kunnen hier gebruik van gaan maken!

ONE
Boksen ONE festival Diabetes
kanopolo
yoga
selfie ONE

"Kom samen met ons in beweging tijdens het ONE Festival, wij helpen je hoe je dit het beste kunt doen in combinatie met je diabetes!"

Line-up ONE Festival

  • Sport 

De ochtend rustig beginnen met een les Yoga? Alle ins en outs leren van het kickboksen? Baseball5 of Flag Football uitproberen? Of je nu een beginnende sporter of al ervaren bent, op het ONE Festival vind je genoeg mogelijkheden om lekker te sporten en te bewegen.

  • Fun 

Bij sporten en bewegen hoort ook… ontspannen! Lekker chillen, samen naar muziek luisteren of maken, ook dat is het ONE Festival. 

  • Food 

Op het ONE festival zorgen we dat er voor ieder wat wils is.  

  • Saaie presentaties 

Wacht, saaie presentaties? Daar doen wij niet aan. We zijn actief en leren over diabetes door te doen! 

Programma

Ook dit jaar hebben we weer een weekend bomvol sportieve activiteiten. Van judo tot yoga en van kickboksen tot kennisuitwisselingen, bij ons kan het!

Adres: 
Topsportcentrum Papendal
Papendallaan 7 te Arnhem
(Volg de borden bij aankomst)

Zaterdag
18.30 uur - camping open
19.30 uur - opening Bas
20.00 uur - Silent Disco, Kennismaken & Spellenavond! 

Zondag
08.00 - 09.00 uur - Ontbijt
09.30 - 10.45 uur - Yoga, handbal, hardlopen, een side event of ondersteunen bij de Diabetes Games! 
10:45 - 11:05 uur - Pauze 
11:05 - 12.20 uur - Baseball5, hardlopen, een side event of ondersteunen bij de Diabetes Games!
12:20 - 13:15 uur - Lunch 
13:15 - 14:30 uur - Kickboksen, hardlopen, een side event of ondersteunen bij de Diabetes Games!
14:30 - 14:50 uur - Pauze 
14:50 - 16:05 uur - Flaggfootball, hardlopen, een side event of ondersteunen bij de Diabetes Games!

Tijdens het weekend worden er ook meerdere kennisuitwisselingen over sporten met diabetes georganiseerd waar je naar toe zou kunnen (optioneel). Kan je het weekend niet, maar wil je op zondag wel een kennisuitwisseling volgen?

Ga dan naar deze pagina:

Sport en Diabetes: een sportieve kennisuitwisseling!

Zaterdagavond

Muziek & Spellenavond

ONE festival 2022

Zondag

Yoga

yoga

Zondag

Judo

Kanopolo

Zondag

Kickboksen

krachtsport, bas, diabetes, boksen, ONE festival

Zondag

Flagfootball

ONE festival

Zondag

Hardlopen

hardlopen

De aankomende weken vullen wij het programma aan.

Tickets

In tegenstelling tot onze andere evenementen verkopen we voor het ONE Festival tickets. De kosten voor een ticket bedragen €25,-. 

We vragen een bijdrage om ervoor te zorgen dat we dit unieke evenement kunnen blijven organiseren. We maken er geen winst op. Met dit ticket krijg je het volgende:
 

  • Twee dagen toegang tot het terrein en keuze uit de verschillende clinics die we daar aanbieden. Kijk verder wat er op het programma staat.  
  • Een campingplek voor je tent inclusief toilet en douches. We vragen je zelf je tent mee te nemen. 
  • Wij verzorgen het ontbijt en lunch op zondag. Daarnaast staan er zondag diverse foortrucks om zelf eten en drinken te halen! 
  • Parkeren is gratis. (het terrein is ook goed te bereiken met het OV)  

Wat is er niet inbegrepen? 

  • Drinken is niet inbegrepen. Dit is op het terrein zelf te koop tegen reguliere prijzen. (uiteraard is water gratis te verkrijgen)
  • Een tent (geen kampeerder? Ga naar de FAQ voor de andere opties) 

Daarnaast heb je de mogelijkheid iemand zonder diabetes mee te nemen (Dezelfde ticketprijzen gelden ook hiervoor). De activiteiten zijn ook leuk voor je partner, beste vriend of vriendin. Dus neem ze vooral mee! Let op, het festival is voor 18 - 30 jaar. 

Bestel hier je tickets

Sports equipment

ONE Festival 2024

Het ONE Festival is een tweedaags festival dat in het teken staat van sport, bewegen, ontmoeten en diabetes. Volwassen worden met diabetes betekent ook, leren omgaan met nieuwe situaties, van studeren, naar het vinden van een baan, uit huis gaan en een actief leven leiden. Nieuwe factoren die allemaal van invloed kunnen zijn op je diabetes. Hoe ga je daarmee om? Wij geloven in het delen van ervaringen en in het leren door te doen. Daarom organiseren we dit festival speciaal voor iedereen tussen de 18 - 30 jaar. 

FAQ

Voor wie is dit festival?

add remove

Ben je tussen de 18 en 30 jaar oud en heb je diabetes type 1? Dan ben je van harte welkom. Deze editie is er plek voor maximaal 150 deelnemers. 

De Bas van de Goor Foundation staat bekend als sportieve organisatie, dus alles staat zeker in het teken van sporten?
add remove

Wij vinden sporten en bewegen belangrijk, dus het is inderdaad een sportief festival. Maar we zijn er voor iedereen met diabetes. Tijdens het ONE Festival zorgen we er dus voor dat het interessant is voor ieders niveau. Laat je dus zeker niet afschrikken door alle sportieve activiteiten! 

Help! Ik ben geen kampeerder...

add remove

Echt geen kampeerder? Jammer! Mocht je toch graag willen komen, is het mogelijk om een hotel te boeken in de nabije omgeving op eigen kosten of stuur een mail en bespreek de opties! Kan je het weekend niet, maar wil je op zondag wel een kennisuitwisseling volgen? Ga dan naar deze pagina.

Ik heb coeliakie of eet hallal, dus ik denk niet dat het eten voor mij geschikt zal zijn? 

add remove

Natuurlijk wel! We zouden het leuk vinden om iedereen iets te kunnen bieden. Laat van tevoren wel even via dylan@bvdgf.org weten welke wensen je hebt of waar wij rekening mee moeten houden. Dan zorgen wij dat het goed komt! Bovendien ben je vrij om je eigen eten mee te nemen.

Ik ben 16 jaar...kan er een uitzondering gemaakt worden?

add remove

Helaas, dit festival is 18+ en daar is het programma dus ook op afgestemd. We richten ons op de doelgroep 18 tot en met 30 jaar. We hebben andere evenementen voor iedereen onder de 18 jaar of boven de 30, zoals ook op 30 juni de Diabetes Games! Neem eens een kijkje op de evenementenkalender! 

Ik ken geen andere mensen met diabetes type 1, dus ik weet niet of ik dan wel wil en kan komen?

add remove

Dit festival is juist bedoeld om anderen te leren kennen. Er zijn veel meer mensen die alleen komen. Je kan eventueel een vriend, vriendin of partner meenemen. Maar juist omdat het een kleinschalig festival is, leer je vanzelf nieuwe mensen kennen tijdens het festival.  

Ik kan alleen op zondag langskomen? Mag dat? 

add remove

We zouden het leuk vinden als je 2 dagen aanwezig bent. Komt dit echt niet uit? Neem dan even contact op via dylan@bvdgf.org!

Partners

Kun jij een sportieve clinic verzorgen, heb jij een mooie foodtruc of heb jij een andere waardevolle toevoeging voor het ONE festival? Leuk! We horen graag van je! Mail naar: events@bvdgf.org

Wij. Zijn. ONE.

Onze partners