Hardlopen met diabetes

#WeRun Community!

Omdat wij graag mensen met elkaar in contact brengen. We krijgen regelmatig de vraag van iemand met diabetes die hardloopt of we hem of haar in contact kunnen brengen met andere hardlopers met diabetes, dat we daar nu dit platform voor willen bieden. Zodat we ervaringen kunnen uitwisselen, en misschien ook wel eens samen een leuk trainingsmoment kunnen organiseren.

Ren je mee?

 Hardlopen en diabetes gaan heel goed samen. Dat blijkt wel uit de vele berichten die we ontvangen van hardlopende mensen met diabetes. 

Maar kennelijk is het soms ook best een puzzel, zo blijkt dan weer uit de vele vragen die we krijgen. Al heel lang hebben we het idee om al die hardlopers onderling eens met elkaar in contact te brengen. Samen weet je immers meer dan in je eentje.

Vergeet niet ook een kijkje te nemen in de hardlopers met diabetes facebookgroep. Of voeg je bij onze Strava Club: https://www.strava.com/clubs/Hardlopersmetdiabetes

Wat kan je verwachten?

We willen vooral de mogelijkheid creëren om met elkaar in contact te komen. Dat kan via deze pagina, maar ook via onze facebookgroep of Strava. Daar delen we informatie over het hardlopen, de evenementen waar wij aan mee doen en kan je met elkaar in contact komen om vragen te stellen.

Daarnaast organiseren wij regelmatig trainingsbijeenkomsten op Papendal, kijk hiervoor op de evenementenkalender, en willen we regelmatig samen hardloopwedstrijden lopen. Uiteindelijk gaat het erom dat we van elkaar leren en elkaar kunnen steunen!

Trek je hardloopschoenen aan en doe mee!

Welkom op de inschrijfpagina voor hardlopen met diabetes. Wat leuk dat je wil hardlopen!

Klaar voor een écht grote hardloopuitdaging?

Onze partners