Terugblik informatieavond diabetes type 1

Wat een inspirerende avond was het!

Op donderdag 1 februari mochten we mensen met diabetes type 1 en hun omgeving verwelkomen op de informatieavond. Sprekers en ervaringsdeskundigen vertelden meer over de nieuwste technologieën die kunnen worden toegepast voor het bewegen met diabetes. Wat was het een energieke avond vol enthousiaste deelnemers! Wil je nog even op je gemak de presentaties van de sprekers doornemen, of terugblikken op deze inspirerende avond? Lees dan snel door!

Presentaties sprekers

Op de informatieavond spraken verschillende experts en ervaringsdeskundigen over de nieuwste technologieën. Wil je hun presentaties nog eens rustig doornemen? Download ze hieronder! 

Aftermovie informatieavond

Nog even nagenieten met een sfeerimpressie van de informatieavond? We blikken met deze aftermovie graag nog even terug op een inspirerende avond!

Leer meer over sporten met diabetes

Wil je nog meer leren over bewegen met diabetes? We hebben ook vier informatieve video's gemaakt waarin we meer vertellen over... 

  • De invloed van bewegen op je diabetes
  • De effecten van verschillende type sporten
  • Het maken van een plan
  • Systemen die je insulinewaarde stabiel houden 

Bekijk de video's hier!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

In onze maandelijkse nieuwsbrief staat sporten met diabetes centraal. Zo blikken we terug op onze evenementen, bespreken we belangrijk nieuws op het gebied van sporten en diabetes en delen we verhalen van onze evenementdeelnemers. Kortom; met onze nieuwsbrief leer je nog meer over sporten en diabetes. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van de Bas van de Goor Foundation? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via het onderstaande formulier.

Doe mee aan één van onze evenementen!

Onze partners