Teampresentatie WK Volleybal  

Onze deelnemers met diabetes vertelden hun verhaal  

Datum: 22 september  

Op 22 september was de teampresentatie van het WK Volleybal voor Vrouwen in Apeldoorn. Op het Marktplein presenteerden alle teams zich tijdens een feestelijk evenement. Vanaf Omnisport liepen ruim 150 mensen richting het Marktplein. Hiermee warmden we Apeldoorn op voor het WK. Deelnemers van onze activiteiten, jong en oud, liepen mee in deze wandelgroepen en deelden hun verhaal.  

 

Wandelen naar het Marktplein

De wandeling startte rond 17 uur richting het Marktplein. De ongeveer 3 kilometer naar het centrum werd in een klein uur gelopen. Tijdens de wandeling ontstonden mooie verhalen tussen de wandelaars. Deelnemers van activiteiten van onze foundation; jong en oud, met diabetes type 1 of 2, volleyballiefhebbers, en enthousiaste Apeldoorners ontmoeten elkaar tijdens deze wandeling.  

 

Zes verhalenvertellers 

Zes deelnemers van onze activiteiten vertelden hun verhaal deze dag. Wil jij deze ook nog lezen, dat kan hier 

WK & wij 

Wij deden mee aan de teampresentatie omdat wij maatschappelijk partner zijn van het WK. In de periode voorafgaand aan het WK waren wij het goede doel bij diverse bedrijventoernooien, organiseren wij ons NDC festival in het Gelredome (de speelplek van het WK die week), organiseren wij een volleybalclinic voor kinderen en doen enkele kinderen met diabetes mee tijdens de wedstrijden als ballenjongen of meisje. Meer lezen over het WK en wij? Lees het hier.

Teampresentatie