In september 2021 start de NDC Light

Nog niet de mogelijkheid gehad om een NDC locatie te starten dit jaar? Maar wil je wel graag dit jaar een locatie starten in je eigen omgeving? Goed nieuws, het is nog steeds mogelijk om dit jaar een wandelgroep te starten, een mooie kans om samen mensen in beweging te brengen. Dit jaar introduceren wij een verkort NDC programma van 10 weken lang, wat loopt van september tot 14 november, Wereld Diabetes Dag.

In juni is de Nationale Diabetes Challenge (NDC) gestart. Hier zijn inmiddels al meer dan 150(!) locaties voor aangemeld. Dit vinden wij enorm motiverend om te zien. Maar omdat we merken dat nog niet iedereen klaar is om een wandelgroep te starten of zich veilig genoeg voelt om binnen de geldende maatregelen op pad te gaan, organiseren we ook dit jaar de NDC Light.

Start ook een NDC Light locatie

De NDC Light is een leefstijlinterventie van 10 weken, die vorig jaar voor het eerst werd georganiseerd, toen de maatregelen steeds verder versoepeld werden. Met dit aangepaste programma brachten we samen heel veel mensen in beweging. Daarom bieden we alle organisatoren die nog niet gestart zijn met de NDC de mogelijkheid om in september te starten. Wil je meer informatie over de inhoud van het programma? Of ben je benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn?

Op 8 juli om 16:00 uur organiseren we een webinar over de NDC Light. Meld je hier aan.

Direct aanmelden?

We hopen jullie snel te zien tijdens eens van de wandelingen!

Sportieve groeten, namens team NDC

Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen en/of onduidelijkheden hebben, neem dan contact met ons op via: ndc@bvdgf.org