Gouden ticket winnaars 2023!

Afgelopen weken gingen Jasper en Dylan langs de gouden ticket winnaars die een VIP dag gewonnen hadden op Papendal. Zij hadden de uitgekozen unieke ticket code! Merle, Valerie, Tijn en Matt waren de winnaars. Zij ontvingen een gouden ticket. Wij heetten hen en hun familie van harte welkom op Papendal om een unieke middag te beleven met daarin een meet & greet met Bas, een rondleiding op ons kantoor en Sportcentrum Papendal. De middag werd afgesloten met een potje Pitch en Putt 

Alle kinderen bereiken

Dat bewegen en diabetes goed samengaan, dat weten wij. Dat laten we je graag ervaren op een clinic of een sportkamp als kind. Maar nog lang niet alle kinderen met diabetes weten ons te vinden. En daarom startten we deze actie vorig jaar. 
 
Omdat alle kinderen met diabetes een eigen diabetesverpleegkundige hebben, vertellen we bij ziekenhuizen wat we doen en geven we tickets af, die het ziekenhuis kan uitdelen aan jou als kind. Je kan met dit ticket gratis deelnemen aan onze activiteiten*. Dit was al zo, maar met dit ticket maak je ook nog kans op een speciale meet & greet die we ieder half jaar verloten onder alle inschrijvingen. De tickets bevatten namelijk allemaal een unieke code; met deze code kun je je aanmelden voor een evenement. Uit alle aanmeldingen (met code) loten we de gelukkigen om aan een bijzondere VIP dag die wij organiseren. Na deze eerste gouden tickets winnaars doen we dit volgend jaar weer!


Dit artikel gaat verder onder de foto

‘Nog lang niet alle kinderen met diabetes weten ons te vinden. Daarom startten we deze actie vorig jaar.'


Ticket bemachtigen

Wil jij ook zo’n ticket? Vraag je diabetesverpleegkundige of jij ook een ticket kan krijgen! Heeft je diabetesverpleegkundige nog geen tickets; attendeer hem of haar dan op onze actie. Kijk hieronder voor de meest gestelde vragen over deze actie. Hopelijk zien we je snel!

Meest gestelde vragen

Heeft mijn DVK ook tickets?

add remove

Neem contact op met je diabetesverpleegkundige of vraag ernaar bij je eerstvolgende afspraak. Heeft jouw diabetesverpleegkundige nog geen tickets? Vraag hem/haar een mail te sturen naar: info@bvdgf.org en wij zorgen dat de tickets ook bij jouw ziekenhuis liggen!?? 
 

Voor wie zijn de tickets bedoeld?

add remove

De tickets worden uitgedeeld door de diabetesverpleegkundigen van het ziekenhuis. De tickets zijn bedoeld voor iedereen tot en met 18 jaar oud. De code is namelijk bruikbaar voor clinics die wij organiseren voor kinderen tot en met 18 jaar.?? 
 

Waar kan ik de code invullen?

add remove

De code is in te vullen in het inschrijfformulier op de website. Heb je problemen met het invullen van de code? Neem contact op met;?events@bvdgf.org  
 

Is met deze code de clinic gratis?

add remove

De clinics bieden wij nog steeds gratis aan, ook zonder code ben je natuurlijk van harte welkom. Maar we vinden het leuk om wat extra’s aan te bieden en daarom hebben wij deze tickets ontwikkeld. Met het invullen van de code bij jouw aanmelding maak je kans op een extra VIP dag!? 
 

Zit er een houdbaarheidsdatum op het ticket?

add remove

Ja. Ieder half jaar loten we onder de inschrijvingen. Als je je hebt aangemeld met code val je in de trekking van dat half jaar. Zorg dus dat je de code invult bij een evenement vóór de aangegeven datum!? 
 

Ben ik meteen geselecteerd voor een evenement na het invullen van de code?? 

add remove

Nee. Je bent NIET per definitie geselecteerd voor het evenement met het invullen van de code (bijvoorbeeld bij (winter)sportkamp), hierbij werken we met een selectie, dus geen garantie van deelname!). 

*Let op; deze tickets zijn van toepassing op clinics, gezinsweekenden, DiabetesGames en sportkamp. Onze betaalde evenementen zijn uitgesloten voor deze actie.

Bekijk onze activiteiten

Onze partners