Aftellen tot feestelijke NDC Festival  

Ben jij erbij op de finaledag van NDC 2022 in Arnhem?  

Datum: 13 september  

ARNHEM – Op 24 september aanstaande verwachten we rond de 1500 - 2000 mensen uit heel Nederland bij het Gelredome in Arnhem. Samen lopen alle deelnemers de laatste kilometers van hun Nationale Diabetes Challenge 2022. Al deze mensen zijn de afgelopen 20 weken begonnen met wandelen, onder begeleiding in hun eigen buurt om te werken aan hun gezondheid. De laatste dag van de 20e week sluiten wij samen groots af met het NDC festival waar alle lopers samen komen en hun medaille in ontvangst nemen.  

 

De kers op de taart!

De Nationale Diabetes Challenge (NDC) organiseren we dit jaar voor de 7e keer. Na twee coronajaren organiseren we weer een NDC Festival waar we veel mensen bij elkaar brengen. En we komen samen in beweging door een mooie wandeling te maken door Arnhem. Ieder een afstand waarvoor getraind is in de afgelopen weken. Wandelaars van de afgelopen jaren vonden het NDC-festival ‘de kers op de taart van hun challenge’ en ‘bekroning van hun inzet om aan de slag te gaan met hun fitheid’. Het NDC Festival is dan ook zeker niet het eindstation voor alle deelnemers. Het is de start om daarna lekker in beweging te blijven.  

 

Ook komen?

Loop je dit jaar mee met een NDC-wandelgroep? Je kan er nog bij zijn. Tickets zijn nog te koop. Lees hier meer over het festival en waarom we het in Arnhem organiseren. Hier kunnen (de organisatoren van de) wandelgroepen ook tickets kopen. 

Tot 24 september!

Heb je vragen over het festival?  

Mail naar ndc@bvdgf.org 

Mediavragen? 

Neem even contact op met Marije Meijer via 06-19 13 85 76 of marije@bvdgf.org