Maak kennis met ons team

Ons team

Maak kennis met ons team! In ons team heeft ieder zijn of haar eigen expertise en verantwoordelijkheden. Weet je niet goed wie je moet benaderen, of heb je een algemene vraag? Vul dan ons contactformulier in.

Contactformulier

Bas van de Goor - Directeur

Bas heeft type 1 sinds 11 november 2003. Bas is onze oprichter en directeur. Hij geeft presentaties in binnen- en buitenland en haalt nog altijd veel plezier uit de persoonlijke contacten met mensen met diabetes om zijn ervaringen te delen en mensen te inspireren. Bas houdt het team scherp op wat wij als missie voor ogen hebben.

Petra Seegers - Directeur

Petra is medeoprichter, directeur en onze ‘financiële vrouw’. Ze houdt contact met onze sponsoren en partners en legt verantwoording af aan onze accountant. Zo zorgen we voor een gezonde financiële situatie en blijven wij een erkend goed doel. Voor vragen over sponsoren, contracten, partnerships etc. kun je bij Petra terecht.

Marije Meijer - Manager Communicatie & Marketing

Marije is verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatie-activiteiten van de foundation. Marije en haar team organiseren alle communicatie uitingen van de foundation. Tevens is zij het aanspreekpunt voor pers en media.

Jeroen Flim - Programma Manager Nationale Diabetes Challenge

Jeroen heeft type 1 sinds januari 1992 en is programmamanager van de Nationale Diabetes Challenge (NDC). Hij is verantwoordelijk voor de aansturing, strategie, financiering en opschaling van de challenge. Jeroen is een ervaren en allround sporter, dus vragen op dat vlak kun je ook bij hem kwijt.

Jasper Iking - Manager Evenementen

Jasper is verantwoordelijk voor alle evenementen. Van jongs af aan is hij al aan het bewegen en aan het sporten. Hij heeft sinds 2008 diabetes type 1 en zet zich ook in als vrijwilliger in de diabeteswereld. Hij is fanatiek hardloper en begeleidt ook onze hardloopcommunity.

Tom Nierkens - Communicatiemedewerker

Tom houdt zich bezig met de marketing en communicatie van de foundation, met daarbij de focus op evenementen voor kinderen en jongeren. Hieronder valt bijvoorbeeld het schrijven van nieuwsbrieven, de inzet van social media en het maken van live-verslagen bij events!

Nikki Leeflang - Projectmedewerker Nationale Diabetes Challenge

Nikki houdt zich bezig met de wetenschappelijk onderbouwing en realisatie van Diabetes in Beweging. Daarnaast coördineert zij de onderzoeken en evaluaties die wij bij de NDC doen.

Younes Bouadi - adviseur en projectleider Nationale Diabetes Challenge

Younes is adviseur en projectleider om de Nationale Diabetes Challenge meer toegankelijk te maken voor mensen met een migratieachtergrond. Zelf heeft hij ervaring met het succesvol omkeren van zijn eigen prediabetes en overgewicht.

Mariëlle Durieux - Regio regisseur Nationale Diabetes Challenge

Mariëlle stimuleert veel mensen op diverse plekken in het land om wandelgroepen te organiseren of als deelnemer mee te doen aan één van de wandelgroepen die er zijn. Ook mensen met een migratieachtergrond brengt Mariëlle in beweging. Mariëlle tref je veel in Den Haag, Tilburg en op een andere locaties van de NDC.

Aveline Hijlkema - Onderzoeker Nationale Diabetes Challenge

Aveline houdt zich bezig met het onderzoek dat gedaan wordt bij de Nationale Diabetes Challenge en Diabetes in Beweging. Het doel is om structureel waardevolle informatie te verzamelen bij deelnemers om te zien wat wandelen met mensen doet.

Ingrid Hoekendijk - Virtual assistent

Ingrid ondersteunt de foundation op allerlei gebieden. Veel van haar tijd ondersteunt ze de Nationale Diabetes Challenge. Mail of bel je ons, grote kans dat je dan Ingrid te pakken krijgt. Zij helpt jou verder. Ingrid heeft zelf diabetes type 1.

Wanda Catsman - Medewerker NDC

Wanda ondersteunt de wandelbegeleiders van de NDC Plus, vanuit de gemeentelijke aanpak. Zij weet alles van wandelen en heeft in de afgelopen jaren ook veel kennis opgedaan over diabetes.

Miranda den Boer - Office manager

Miranda is werkzaam als officemanager. Zij ondersteunt collega’s en externen bij de diverse activiteiten van de foundation en met name de Nationale Diabetes Challenge.

Dorien van der Burg - Medewerker NDC

Dorien houdt zich bezig met het werven, ondersteunen en adviseren van de locaties die de Nationale Diabetes Challenge organiseren. Ze begeleidt de locaties in de opstart, uitvoering en samenwerking binnen de NDC en monitort lokale voortgang.

Amber Bakker - Communicatiemedewerker

Amber is communicatie-
medewerker bij de foundation. Ze focust zich vooral op de marketing en communicatie rondom de Nationale Diabetes Challenge (NDC). Zelf heeft ze diabetes type 1 sinds oktober 2019 en ze vindt het erg bijzonder dat ze zich tijdens haar werk kan inzetten voor andere mensen met diabetes.

Bestuur

Naast de mensen die dagelijks bij de Bas van de Goor Foundation werken, hebben we ook een bestuur. Het bestuur werkt onbezoldigd en komt vier keer per jaar bijeen. Zij controleren onze (financiële) gezondheid als stichting, evalueren onze koers en fungeren als klankbord. Ons bestuur bestaat uit mensen met een sportieve en relevante maatschappelijk achtergrond. Door hun bijzondere ervaring zijn ze voor ons een enorme steun op sportief, medisch, organisatorisch en financieel vlak.

Het bestuur bestaat uit: 

  • Roelof Konterman - Voorzitter (midden)
  • Gerritjan Eggenkamp - Penningmeester (links)
  • Barbara de Loor - Bestuurslid (tweede links)
  • Marc Delissen - Bestuurslid (tweede rechts)
  • Eelco de Koning - Secretaris (rechts)

Wat we doen

Bekijk meer

Steun ons op jouw manier

Bekijk meer

Lees hier ons laatste nieuws

Bekijk meer

Zelf ervaren - evenementenkalender.

Bekijk meer

Onze partners