Patty Ham

WeHike2ChangeDiabetes Spanje 2023

Steun jij mij en de Bas van de Goor Foundation om zijn mooie werk voort te zetten?

Friday 4th Nov

Ik ben Patty Ham, 47 jaar. 

Als kind van 1,5 jaar oud  werd bij mij de diagnose Diabetes type 1 vastgesteld. Dit betekende toendertijd,  vooral voor mijn ouders, een enorme omschakeling om een kind op te voeden....Meten, wegen, prikken in zo'n klein lijfje en altijd de zorg of het goed zou gaan. Dankzij hen en hun goede zorg ben ik nu 47 jaar oud, kan ik een actief leven leiden en heb al vele uitdagingen volbracht tot nu toe. Het gaat goed, al is het 24/7 hard werken om het zo te laten zijn... 

Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging!!

Van 4 tot en met 11  juni 2023 ga ik op "WeHike Challenge" met de Bas van de Goor Foundation. 

We gaan 6 dagen wandelen in de bergen van Noord-Spanje met een groep mensen die allemaal diabetes hebben. 

De Foundation zorgt ervoor dat mensen, zowel volwassenen als kinderen, met diabetes kunnen bewegen en sporten.

Uit ervaring weet ik hoe fijn en leerzaam het is om als kind spelenderwijs te leren omgaan met diabetes type 1 en te ontdekken dat je hier niet alleen in bent. "Delen tijdens het spelen"

Om dit mogelijk te maken is geld nodig. Daarom wil ik jullie vragen mij te sponsoren zodat dit mogelijk blijft in de toekomst.

 Laat diabetes niet ons leven bepalen maar laat ons sportief een leven met diabetes leven!! 

Kunnen wij op jullie rekenen? WeLIKE! 

Met een sportieve zwaai van Patty Ham 

My Updates

Eerste training zit erop!!

Tuesday 22nd Nov
Zo, het begin is gemaakt. Vandaag een wandeling van 2 uur gedaan in het mooie West-Friesland. Lekker uitwaaien....

En zo is het .....

Saturday 3rd Dec
Soms best een beetje lastig..

Training

Sunday 4th Dec
Samen met Judith, ook deelnemer aan de we-hike challenge, vandaag een ronde van 12,6 km gelopen als training. Samen met een maatje loopt leuker, gezelliger en we delen ondertussen een stukje diabetes(uitdaging/frustratie).
Op naar een volgende afspraak 💪

En door...

Wednesday 7th Dec
Vanavond weer een rondje gelopen; lekker tempo, uurtje zo weer weggewandeld.

Witte wereld...

Saturday 17th Dec
Dit weekend is een cadeau van Richard voor mijn verjaardag; een weekend naar een mooi adres in de Ardennen.
We vertrokken met zonnig weer vanuit Hoorn richting het zuiden. Onderweg veranderde de zon bij Maastricht in mist en later in België in dichte mist. 
Het verblijf was zichtbaar, de omgeving echter niet. Koud was het wel.

Na vannacht een poos hoge bloedsuikers te hebben gehad, steeds wakker, toch uiteindelijk een beetje insuline bijgespoten. Vanmorgen netjes op 3,4, op naar het ontbijt...
De omgeving was weer zichtbaar, het was een hele witte wereld. Alle mist van gister was nu bevroren en wit op de bomen achtergebleven. Prachtig uitzicht!
De wandelschoenen aangetrokken om een uitgestippelde route in de Ardennen te lopen. Is weer eens iets anders als het West Friese (waar overigens niets mis mee is;-))
Prachtig mooie omgeving; langs water, door bosrijk gebied wat sinds vandaag weer toegankelijk was in verband met jachtgebied, en door uitgestorven dorpjes.
Bij start van de etappe een goede bloedsuiker, dan na enige tijd veel hoger....grrr, daar loop ik toch niet voor?20 minuten later gaan we bij een boomstam in het zonnetje  toch even een broodje eten en kopje warme thee doen en dan blijk ik ineens op 5,1 (de helft van 20 minuten terug?? Schiet mij dan maar in de kerstboom hoor, maar goed; wel lekker om met een gerust hart een broodje te eten)
Nog even bij een fromagerie wat lekkers gehaald om vervolgens, na 13km en best wat hoogtemeters, weer naar ons warme verblijf te gaan.
Deze zit weer in de benen!
De foto toont de prachtige witte wereld waar we de hele dag in mochten wandelen. Wat een rijkdom.

Gelukkig nieuwjaar!!

Monday 2nd Jan
Lieve mensen,
Als eerst voor iedereen die mijn blog volgt (en ook alle andere mensen hoor...) EEN HEEL GELUKKIG NIEUWJAAR! Alle goeds voor 2023.
Vandaag de wandelschoenen weer aangetrokken om een paar km te lopen.
Na een paar heel gezellige dagen ..... tijd voor een frisse neus en actie. Met een doel voor ogen, want dat moest ik vandaag echt even stellen om de deur uit te gaan. 
We hadden nog een oud servies op zolder staan dat ik niet weg wilde gooien maar een tweede leven gun. Er is een zogeheten "weggeefhoek" in het dorp waar ik vlakbij woon en daar dus met een lading in de rugzak naar toe gewandeld. Was heerlijk weer, zonnetje op de snoet en lopen maar. Hoe lekker was het dat ik bij de donatiekast was en de tas kon legen. Ik hoop dat het goed terecht komt. 
Met heel wat minder gewicht terug naar Hoorn.

Na een aantal dagen wat hoger in de bloedsuikers te hebben doorgebracht (weinig bewegen, meer en anders eten en drinken dus van de rel) nu onderweg  een zakkertje in de bloedsuiker en slepende, zwalkende tred als gevolg. 2 Dextrootjes erin en door....

Al lopend wel benieuwd wat de totale afstand zou worden die ik aan het lopen was aangezien het weer een nieuwe etappe was. Eenmaal thuis bleek het 12.9km te zijn geworden. Die zit weer in de benen!
Op naar aanstaande zaterdag; dan ga ik samen met challenge maatje Judith de "Karsten nieuwjaars wandeltocht" lopen, 15 km. 

Nieuwjaarswandeling

Saturday 7th Jan
Vandaag samen met Judith, ook een deelneemster aan de Hike Challenge 2023, de Nieuwjaarswandeling van Karsten Travelstore gelopen. 15 km door het gebied door en rondom Hoorn. Leuk om door straten en parken te wandelen waar je nog niet eerder gelopen hebt. Met serieuze stempelposten waar je ook lekker een kopje koffie kon doen was het een leuke tocht. Onderweg hebben we weer heel wat (m)eetmomenten gedeeld. "Hoe zit jij? wat doe je nu? Wat neem jij? Eet je dat nooit??" 
En dan na afloop terug op de startlocatie beloond worden met warme chocolademelk en een oliebol (met poedersuiker)als je wilde. Mooi om te zien dat we hier beiden anders mee omgaan.
En dan natuurlijk nog even lekker in de winkel snuffelen om in de wandel en vakantiesfeer te komen.

Ik had een A4 met tekst aan mijn tas gehangen om mensen van ons aanstaande avontuur op de hoogte te stellen. Er werd een aantal keer op gereageerd en dan konden wij vol enthousiasme vertellen wat we gaan ondernemen.
Op naar het weekend van 21-22 januari, dan ga ik samen met een vriendin de Egmond wandelmarathon lopen. 

Wandel marathon Egmond

Wednesday 25th Jan
Het zit er op! Samen met mijn vriendin 2 dagen mogen wandelen door het mooie gebied rondom Egmond. 2 dagen 21,1km. Zaterdag de zuidroute en zondag de noordroute gelopen. Wat je zoal tegenkomt op het stand en in de zee en duinen?? Heel veel zeesterren, zeehondjes in het water, Schotse hooglanders in de duinen, wilde paarden en zwarte koeien, vogeltjes in allerlei maten en kleuren en alle medewandelaars. Leuk vermaak onderweg. Goede verzorging door Le Champion. Bedankt! 
We sliepen op de camping in ons campertje.....dat was best fris zo met de nachtvorst;-). 

Weer thuis

Saturday 11th Feb
Na een week heerlijk op vakantie te zijn geweest nu weer thuis in Hoorn. In die vakantie wel lekker actief bezig geweest. Mensen die mij kennen weten dat wij altijd wel sportief zijn tijdens vakanties. Een fiets gehuurd in plaats van een auto en lekker over het eiland Bonaire gereden. Natuurlijk ook wat gelopen. 
Deze trap kwamen we onderweg tegen en hebben alle tredes genomen, zowel naar beneden als naar boven....
Eerlijkheid gebiedt mij wel om te melden dat het in werkelijkheid maar 78 tredes zijn hoor:-) maar voor duikers schijnt het met de tank op de rug vanuit het water aan te voelen als 1000, vandaar de naam.
Op naar morgen, de eerste gezamenlijke training met de andere deelnemers aan de challenge in juni! 
Hasta la proxima vez

Eerste samenkomst Hike groep

Wednesday 22nd Feb
Op zondag 12 februari was de eerste samenkomst van alle deelnemers van de WeHike2changediabetes georganiseerd.
De voorstelronde liet zien dat de groep heel divers is; type 1 en 2, net de diagnose diabetes gekregen of al jaren "ervaring" met de aandoening. Wat duidelijk was, was dat er over en weer veel interesse in elkaars benadering van de diabetes en de daarbij horende behandelmethodes was.
Na de eerste kennismaking  en de fotosessie, kregen we Spaanse les van Juan Carlos...dat was bastante dificil.
Daarna naar buiten en aan de wandel door de mooie natuur nabij Soest. 
Na een wandeling van 12km en onderweg "meet- en eetmomenten" weer terug bij boerderij Gagelgat. Daar werden we getrakteerd op heerlijke paella. Al met al een inspirerende dag, veel indrukken opgedaan. En ook een prettige ervaring dat de mensen van de organisatie al hebben bedacht dat het fijn is om te weten dat "wanneer we in actie gaan komen, wanneer een stop voor meet en eet, hoe lang we lopen, het tempo en dat je na afloop iets te eten krijgt". Zo belangrijk voor een diabeet, zo fijn als dit voor je uitgestippeld wordt!! Bedankt voor de leuke eerste dag!
Op naar 13 maart...
Enthousiast na dit verhaal?? Steun de mij en daarmee de Foundation!!

Uitwaaien met tante Rija en pitstop bij tante Gre

Friday 24th Mar
Vandaag 12,5 km gewandeld met mijn tante Rija. Al even geleden gaf ze aan een keer samen te willen lopen in de voorbereiding op de challenge. Na een “lekker bakkie” in de serre gingen we op pad. De wind waaide fors en na zo’n 50 meter vloog de pet al van mijn hoofd. Langs de dijk op weg naar Oosterleek waar de andere tante woont. We hadden afgesproken om daar op te steken. Gezellig samen broodje eten en bijkletsen. Na deze pitstop weer op weg naar Wijdenes. Heerlijk weer, mooi weidse uitzichten. Lekker gelopen. Die zit weer in de benen. Op naar morgen…

Expeditie Schoorl

Sunday 26th Mar
Gister met Judith en Maartje (mede challengers) gewandeld in de Schoorlse duinen. Een wandeling van 23 km was de bedoeling, rode pijlen volgen, trappen op, zand, bos, heide, strand, wind tegen, regen, zon en een lekker bakkie koffie toe als beloning. Dat we de rode pijlen uiteindelijk kwijt waren laten we maar achterwege.... De witte route was ook mooi;-). Maatje Judith kon goed oefenen met wandelstokken. De pieken en de dalen van de duinen waren ook te zien in mijn bloedsuikers. Het was wat dat betreft een slechte dag; heel veel hypo's met zwabberende benen
 als gevolg, weer meten, eten. Mijn proviand is er voor de lunch al bijna doorheen. De energierepen "voor het geval dat"worden ook gebruikt. De frustratie dat het gewoon niet onder controle te krijgen was deze dag. Komt het doordat ik de dag ervoor ook al een wandeling had gemaakt? Toch te veel gespoten? Had de langwerkende insuline verlaagd moeten worden gisteravond? Had ik iets anders moeten ontbijten? Zeg het maar. Fijn is dat je met maatjes loopt die het zonder uitleg snappen, helpen, met elkaar meedenken, uitwisselen van hypo opheffende middelen. De een gebruikt  een pomp, de anderen meten met de Freestyle Libre en spuiten met een insulinepen. "hoeveel eet jij nu en wat spuit je daar op?" Al met al weer een goede training in een mooie omgeving met goed gezelschap.

Paasbest

Wednesday 12th Apr
Afgelopen weekend was het volgens het trainingsschema de bedoeling om 2 dagen achtereen 20 km te wandelen. Samen met Richard een mooi weekendje er op uit. En wel naar Limburg. Ries lekker een dag fietsen en een dag met mij mee wandelen en ik voor 2 dagen het mooi glooiende landschap verkennen. En wat een weertje!! Na een uur kon de eerste laag al afgepeld worden en nog een uur later gingen de pijpen van de lange broek naar kort. Heerlijk, wandelend door dorpjes waarin je je afvraagt of de huizen überhaupt bewoond zijn en landschappen waar je van droomt. De eerste dag, na een luxe (lees; "iets" uitgebreider) ontbijt van start. Na een 1/2 uur echter zat ik al in een behoorlijk dalende 
bloedsuiker... dat is balen zo snel en nog lang geen trek in ook maar iets te eten. Zal toch moeten om rechtop te blijven op de blubberige paden. Iets zoets genuttigd, stokken erbij gepakt en door! 
Later een bammetje eten op een plastic zakje ergens met uitzicht op alleen maar glooiende heuvels en de zon. Wat wil een mens nog meer? Volop tevreden (in mijn eentje nota bene). 
De tweede dag hetzelfde met de start en bloedsuikers...Een ezel stoot zich geen tweede keer maar ik doe het rustig nog eens over.  
Samen, op een pallet in een fruittuin in Eyserheide een broodje gegeten. Hoe fijn; samen met je maatje dit moois te mogen doen. Het is mijn challenge maar  Ries is er aan de zijlijn bij betrokken. Hij is al 29 jaar mijn steun en toeverlaat met alles wat de diabetes met zich meebrengt (hoog en lage bloedsuikers, hypo's en het gezeur dat het met zich meebrengt). Ik ben heel blij dat ik hem naast mij heb en ik hoop nog vele uitdagingen samen met hem te mogen ondernemen. 

Derde samenkomst

Thursday 20th Apr
Zondag 16 april was alweer de derde dag dat we met de groep challengers zijn gaan trainen. Dit keer op de Veluwezoom, ook wel bekend als de Posbank. Een prachtige omgeving waarbij we door de bossen en  heidevelden liepen. Ook de klimmetjes waren van andere orde dan we de voorgaande 2 wandelingen hebben gehad. Weer andere deelnemers gesproken en zo kom je langzaam meer van hen te weten. De pieken in de beklimmingen waren ook in mijn glucoses te herkennen. Doordat het verderop in het land is en we hier vandaan toch nog een poosje onderweg zijn na het nuttigen van het ontbijt zit ik iedere keer heel hoog met de bloedsuikers, ondanks de beweging. Dat is best frustrerend aangezien ik normaal gesproken met inspanning redelijk goed ingesteld ben en lage suikers heb. Nog 1 training te gaan op 21 mei en dan ga ik het anders aanpakken.....En dan het echte werk in Spanje straks met allerlei andere elementen die weer voor uitdagingen zorgen....Spanje ik heb er zin in!!

Verrassend stuk natuur...

Monday 24th Apr
Afgelopen weekend in Maastricht onder begeleiding van 2 echte Maastrichtenaren een wandeling gemaakt door een mooi stukje Nederland waar nagenoeg geen toerist schijnt te komen. Met 2 stel vrienden hebben we langs de Jeker en door Nederlandse wijngaarden gelopen op de grens met Belgie. Door het ENCI bos en de Oehoevallei gewandeld en met 1537 hoogtemeters heel wat geklommen. En dan zou het toch ongepast zijn als je dat niet een beetje Bourgondisch zou afsluiten in Maastricht....dat hebben we die avond dan ook lekker gedaan met zijn zessen. Zeer verrassend en gezellig weekend. Deze zit weer in de benen!

Een goede buur...

Saturday 29th Apr
Vanmorgen de buurtjes uitgenodigd voor koffie met wat lekkers.
De opkomst was groot, het enthousiasme ook. Ik heb iedereen kunnen vertellen wat het doel is van de Challenge en de donaties zijn werkelijk hartverwarmend. 
De creativiteit was groot.
Hoe fijn om hecht met je buurt te zijn.
Allemaal hartelijk bedankt!

Goede trainingsweek

Tuesday 16th May
Afgelopen week samen met Richard vakantie gevierd op Madeira. Wat een fantastisch eiland is dit! En wat kun je hier mooi wandelen zeg!!
De eerste dag zouden we rustig aan doen; dit werd een pittige wandeling met 1600 hoogtemeters. Veel door bos gelopen en langs levadas. De andere dagen waren net zo inspannend,  door tunnels, over grote hoogtes en traptreden, die zijn er in de overtreffende trap;-). 
De Pico Ruivo en Pico Arieiro op ruim 1800 meter hoogte! Door de wolken gelopen om daarboven in de zon een mooi uitzicht te genieten.
Met de bloedsuikers was het redelijk gesteld, al lijken de grafieken op de bergen die we hebben gelopen.
De eerste dag eigenlijk de hele tijd rond de 8 gezeten. Dat voor mijn idee best hoog en moest daar wel aan wennen omdat ik ondanks de inspanning niet zakte (wat ik altijd gewend ben). De volgende dag ging als vanouds (wil niet zeggen beter, maar meer zoals ik gewend ben...) en zat ik weer vaak laag. Achteraf kan ik zeggen dat ik "de dag op 8" beter gelopen heb dan de dag met lage suikers, dus dat was een goed leermoment. Nu nog ontdekken hoe ik dit heb gedaan, omdat het de volgende dag weer minder goed ging. De rest van de week was veel meten en aanpassen waar mogelijk. Dextro heb ik nagenoeg niet nodig gehad. Dat is wel wennen geweest omdat ik graag laag zit. Lopen gaat echter beter zonder hypo's. 
Los van de diabetes was het een TOP vakantie en een uitmuntende training voor Spanje! Ik ben er wel klaar voor.

Laatste gezamenlijke wandeling in Nederland

Monday 22nd May
Gister, zondag 21 mei, hadden we de generale repetitie met de groep in Nederland. In korte broek zoals gehoopt.
We gingen de N70 route bij Berg & Dal lopen. Wat een schitterende route is dat!
We liepen door het bos, langs grasvelden en beklommen serieuze hellingen om op uitzichtpunten te komen.
De zon deed goed haar best en dat maakt het allemaal nog leuker. De alarmen van de pompen en glucosemeters lieten soms van zich horen en de dextro's kwamen regelmatig uit de tassen vandaan. Nog 13 dagen en dan reizen we met de Hike 2 change diabetes af naar Soria, Noord-Spanje. Over 1 ding waren we het gisteren duidelijk eens; WE HEBBEN ER ZIN IN!!

Laatste weekend

Thursday 1st Jun
Afgelopen weekend was het Pinksteren. 
We zijn er samen, Richard en ik, op uit getrokken met ons gele campertje. Wie ons een beetje kent weet dat we niet alleen maar voor de camper stil zitten dus de racefietsen waren mee en ook de wandelspullen gingen mee. Advies was tijdens de laatste gezamenlijke wandeling de laatste week wat rust te nemen maar dit was zo leuk. In Drenthe eerst een mooie fietstocht gemaakt (zie foto van de klim naar de top van de vuilnisbelt) en de dag erna een wandeling door de bossen, langs vennen en tussen de varens door.
De fietsdag ging qua bloedsuikers goed. We hadden iedere keer net op tijd een opsteek-plek om te genieten van iets te eten, wat er voor heeft gezorgd dat ik nagenoeg geen hypo's had.(nou, eentje dan;-().
De volgende dag was het anders; de kachel brandde nog wel even door van de 89km fietsen. Tijdje niet meer gedaan en het is toch een heel andere inspanning dan wandelen. Dus....na nog geen half uur wandelen zat ik al op een boomstronk te mopperen met een appel om de eerste hypo op te lossen. Het bos was stom, het zand was mul en waarom gingen we nou lopen?? Even inwerken die appel en het bos was prachtig met al die varens, het zand was lastig lopen maar wel een goede training en wat een rijkdom dat je daar op eerste pinksterdag met zijn tweeën mag wandelen. Zo kan het humeur keren bij een lage bloedsuiker. 
Voor Ries heerlijk straks een weekje rust; hij kan even "uit" wat betreft bewust en onbewust waakzaam zijn als ik in de buurt ben, geen gemopper als ik laag, of hoog, zit. Eten wat hij wilt zonder dat gezever over wat er allemaal aan koolhydraten in zit en wat voor impact het heeft op mijn bloedsuikers.....Ook Ries heeft een week vakantie.
Nog 3 dagen en dan is het zover!!!
Ik heb er zin in. Nog 1 dag werken en dan lekker de tas inpakken. Klaar voor Spanje.

Ik weet niet wie mijn blog een beetje heeft gevolgd maar bedankt voor het lezen. Alle sponsoren HEEL ERG BEDANKT voor jullie steun en ik ga het bedrag zondag overdragen aan de Foundation.

Volbracht....

Tuesday 13th Jun
Het zit erop...

De week van de Hike Challenge is voorbij. Wat een mooie week was dit; de omgeving waar we verbleven, Soria en Ponferrada, was prachtig en afwisselend qua natuur.
De samenstelling van de groep was divers, warm, betrokken en bereid open te staan voor een ander.
We hebben mooie en ook uitdagende wandelingen gemaakt. Mooie en emotionele gesprekken gevoerd. Onder begeleiding van Spaanse gidsen doorkruisten we de bossen en bergen. Die bergen, de pieken en dalen, zag je ook terug in de bloedsuikers van de deelnemers...meten, eten of spuiten, weer meten en door....
Doe het meer op gevoel werd mij gezegd en meet alleen als je denkt dat het niet goed gaat. Tsja, dat is wel even omschakelen als je als een soort van controlefreak de scanner om de haverklap langs de sensor haalt. Die "gewoonte" is aangeleerd dus zou ook afgeleerd kunnen worden zou ik denken. Een week is veel te kort dus ik moet een manier bedenken om dit in mijn dagelijkse ritme in te voeren. Misschien een briefje op mijn scanner met de vraag aan mijzelf "waarom meet je nu?" ter geheugensteuntje totdat het erin gesleten is?

Nu weer thuis, het gewone leven in zonder de diabetes maatjes, alles laten bezinken hoe bijzonder de week was.

Het leuke op de laatste dag was dat degene die het meeste sponsorgeld had opgehaald de cheque mocht onthullen.....it was me!!! Met elkaar hebben we ruim €36.000 opgehaald (op het moment van onthullen want hierna zijn er nog nieuwe donaties binnengekomen)

Aan jullie allemaal; ONTZETTEND BEDANKT VOOR JULLIE BIJDRAGEN!!!! Hier kan de Foundation weer mooie evenementen voor kinderen met diabetes van organiseren.

Dit is mijn laatste blog, ik sluit dit af, het was fantastisch en had het voor geen goud willen missen. Op naar de volgende uitdaging; wat geleerd is in het gewone leven toepassen.

Lieve groet,
Patty

Thank you to my Sponsors

104

Loos Cacao

Succes!!

25

Diabetespolikliniek Dijklander Ziekenhuis Purmerend/hoorn

194

Richard Zwaan Timmerwerk

Veel plezier topper!😘

600

Patty Ham

15.60

Chantal Pronk

Heel veel succes!! ❤️

52

Angelique Kistemaker

Heel veel succes Patty, fantastisch dat je dit doet. En vooral: genieten ☺️!!

52

Maurice En Yvonne

Heel veel succes topper!

10.40

Corrien Bleeker

Veel succes en plezier tijdens het wandelen. Genieten van de natuur en met elkaar als groep.😍🤩

10.40

Roelie Pomstra

Heel veel succes Patty en ook gaan genieten!

104

Elvira Gorthuis

Heel veel succes!!

5.20

Mandy Bleeker

Heel veel succes, wat een mooi doel!

10.40

Annelies Velema

Zet 'm op Patty!

10.40

Marion

Je bent een topper!!

26

Jacquerine Kampf

Hoi Patty, heel veel succes! Gr Jacqueline

10.40

Ruud En Afke Ursem

Heel veel succes! En wat een mooi initiatief!!!

25

Rees En Wendy Meuleveld

Zet hem op Patty en geniet. groetjes aan je loopmaatje Judith (mijn oud collega). Liefs Rees en Wendy

26

Peter En Kirsten

Topper ben je!!!

10.40

Joyce Blanken

Heel veel succes Pat! Trots op jou!

100

Karsten Travelstore

De winkel waar ik mijn wandel spullen aanschaf heeft ook een mooie donatie gedaan! Daarvoor dank

10.40

Natasja Deen

Wat een goede actie heel veel succes

10.40

Vera Ossel

26

Ham

Veel succes met lopen Patty! Groet, Joeri en Mariska

15.60

Christianne Rood

Wat een mooie uitdaging en goed initiatief! Geniet van deze bijzondere ervaring. X

26

Anonymous

Succes Patty

26

Sanne Steen

Buena suerte!

104

Vredehofitness.nl

Suuces Team Vredehoffitness

20

Sabine Haveman

Heel veel succes Patty!👏 Groetjes Nick en Sabine

101

Fam. Poen - Ham

Eerste doel behaald ❤️

20.80

Nick Harzing

Bon chance! Familie Harzing

26

Rick Berkhout

Goed bezig Patty! Ik ben dezelfde week in IJsland met Bob. We zullen aan je denken! Groetjes Rick

25

Ben En Linda

290

Buren Koffie

26

Tineke Hajer

Lieve Patty. Heel veel succes.

104

Mieke En Joop Haverbusch

15.60

Monique Zon

26

Arien En Joke Zon

20.80

Vronie Bruijns

Veel succes!! Lieve groetjes

5.20

Rianne Cramer

Succes topper!! Mooi initiatief

26

George Gregoire

Zaterdag druk. Veel succes!

10

Michelle Borst

Succes!!!!!

26

Anonymous

Hoi Patty, Ik kan er zaterdag niet bij zijn, maar wens je heel veel succes en plezier met deze fietsuitdaging. Het gaat je lukken! Jenny ADR Boomstr 10.

5.20

Riekje Van Der Garde-van Der Poel

Succes Patty, je doel bijna bereikt! Groet, Riekje

20.80

Annie Wessemius

26

Patrick

Trots op je patty! Alles voor de kids 👊

15

Larissa

Heel veel succes Patty 💪🏻

52

Wout Roseboom

26

Kim Cleuren

Wat een leuke en leerzame uitdaging. Gisteren samen bijna 20km mogen mee stappen. Petje af dat jij dit zo vaak doet! Heel veel succes straks, ik weet zeker dat je het kunt.

5.20

Ria Holtkamp

Succes Patty. Je redt het!!

26

Anonymous

Succes!

15.60

Daphne

Succes Patty!!!!

26

Rob Wester

Succes Patty gave uitdaging dame ❤️

10.40

Marjan Korver

Op naar de 3000 euro! Je bent er bijna 😇 succes Patty

10.40

Nicole Steur

Succes Patty!💪🏽

10.40

Jeannette Wiltjer

Succes Patty Groetjes jeannette wiltjer (servicemedewerker)

26

Corinne

Succes Patty! Trots op jou!💪🏻

52

Wendy Louter

Lieve Pat, heel veel succes en plezier, gaat vast goed komen!

15

Anonymous

Heel veel succes!!!

10.40

Marjo Overboom

Succes hè

10.40

Louise Bel

Succes Patty!

15.60

Ilona Out

Succes Patty!

26

Lida Denekamp

Succes Patty!

26

Conja

Succes!

26

Wilko En Susan

Zet m op! Geniet van weer een mooie ervaring!

31.20

Jana En Philip

Wat een mooi initiatief, Patty! Groetjes van ons!

26

Gre Steen-ham

Succes en veel plezier,

25

Alwin Tuinverzorging

Veel succes en nog meer plezier Patty. Groet Alwin

26

Carole Bijman-lust

Succes lieve Patty

20.80

Nick En Karin Kaldenbach

Heel veel succes met deze fantastische uitdaging. Gr Nick en Karin

15.60

Frencis Smit

Trots op je

25

Liza En Dick

Mooi initiatief hoor! Heel veel succes Patty 😃 xxx

25

Kees En Reija Ham

Succes en veel plezier

25

Ron En Astrid Heppe

Lieve Patty, Wat een mooi avontuur! Geniet van het wandelen en veel Succes. X

28.08

Sonja & Erik Snijders

Lieve Patty, Heel veel succes en plezier met deze nieuwe uitdaging!

10.40

Anonymous

Veel succes, Patty

100

Aad En Lida Zwaan

Heel veel succes en plezier!

52

Giel & Monica

Kanjer, als iemand dit kan, dan ben jij dat. Heel veel wandel plezier gewenst.

20.80

Niels Anema

Heel veel succes en plezier Patty!😁👌🏻

25

Jaap En Corine Stam

Wat ben je toch een kanjer Patty

26

Ben Loos

46.80

Mieke Has

Lieve Pat, succes en vooral plezier. Ik ben sowieso trots op je, want het blijft altijd een struggle de diabetes, ook na al die jaren. Zet ‘m op in de mooie bergen van Spanje!!

20.80

Ab Karsten

Patty heel veel plezier en train momenten voor af. Als je daar gaat lopen voor het goede doel, geniet er van maar dat ga jij zekker doen. Top

40.56

Mark En Marjan Beemster

52

Esther En Ramon

Heel veel succes 💪🏻, super knap van je! Dikke knuffel

26

Wouter Berkhout

Succes Patty, stoer en goed verhaal weer!

20.80

Alga Richard En De Jongens

Lieve patty dit wordt vast een gaaf avontuur! Heerlijk wandelen in een prachtig gebied en ook nog voor een mooi doel! Succes en geniet

52

Madelon. Alexander En Joost

Trots op jou, jij kan dit! Wij wensen je succes en plezier.

26

Paul En Karin Van Der Meer

Wat goed dat je dit gaat doen! Heel veel succes en plezier!

52

Alie En Arie Berkhout

Lieve Patty!! Dit gaat je zeker lukken… we kennen je !!! Geniet ervan❤️❤️

52

Pieter En Lia

Succes Patty, jij kan dit.

52

Koos En Yvon Vriend

25

Lizette En Frans

Succes Patty, super dat je meedoet. We steunen je graag hierbij.

183.04

Piet Ham

Veel succes en plezier met deze bijzondere wandeltocht

26

Anonymous

104

Michael En Daniëlle

Heel veel plezier en wij hopen dat de opgedane ervaringen en data een verschil kunnen maken, zet ‘m op!!

260

Richard Zwaan Timmerwerk

Super dat je dit gaat doen! Heel veel succes en vooral plezier!!

300

Patty Ham

Show more