Bjinse Veenstra

WeSkate2ChangeDiabetes Weissensee

Ik zamel geld in voor de WeSkate2ChangeDiabetes omdat...

Sunday 21st Feb

Hallo allemaal,

Sinds enkele jaren ben ik diabetes patiënt met type 2. Geen heel onverwachte wending in mijn leven, want maar liefst 7 van de 11 broers en zussen van mijn moeder hebben diabetes. Daardoor heb ik al vaak van dichtbij gezien wat diabetes doet met mensen. Voor mij een goede reden om te zorgen dat ik een actief leven leid. Want een actief leven zorgt ervoor dat je diabetes beter onder controle hebt. En dan is een stok achter de deur een welkom hulpmiddel. Daarom:

In januari 2022 sta ik op mijn schaatsen aan de start van iets heel gaafs! Ik ga naar de Oostenrijkse Weissensee om mee te doen aan de Alternatieve Elfstedentocht. Dit doe ik niet alleen voor mezelf, ik help de Bas van de Goor Foundation. Ik haal donaties op, waarmee zij ervoor kunnen zorgen dat kinderen met diabetes zorgeloos kunnen sporten. Een hele mooie doelstelling vind ik zelf en ik wil jullie vragen of jullie mij en de Foundation willen helpen om deze doelstelling ook in de toekomst mogelijk te blijven maken. Elke donatie helpt!

Dankjewel!

My Updates

Skeeler Clinic in Genemuiden

Tuesday 19th Oct
29 mei zijn we gaan oefenen met skeeleren. Onder leiding van een voormalig winnares van de alternatieve elfstedentocht leren we in Genemuiden over de techniek van het skeeleren. Helaas val ik tijdens een potje stoelendans en ben ik daarna een flinke tijd bezig om mijn enkel weer in goede vorm te krijgen.

Thank you to my Sponsors

26

Elly

Veel succes met de tocht!

78

Wilhelmina Woerkom

Ha Bjinse, Wat gaaf om in het ‘nieuwe jaar’’, met jouw kinderen naar Oostenrijk te vertrekken. Super om op deze manier deel te nemen aan de Alternatieve Elfstedentocht met in jouw achterhoofd een geweldig doel. Graag wens ik jou, Ymke en Jonne een goede fysieke en mentale voorbereiding toe. Nogmaals veel succes met hartelijke groet, Mieke van Woerkom

300

Bjinse Veenstra

Show more