Free Tickets voor kinderevenementen  

Afgelopen weken ging Jasper van start met een tour langs diverse ziekenhuizen. Hij bracht daar tickets weg voor kinderen met diabetes. Hij heeft een start gemaakt en komende weken zal hij dat blijven doen. Lees hier meer over onze actie en hoe jij een van de tickets kan bemachtigen!  

 

Alle kinderen bereiken

Dat bewegen en diabetes goed samengaan, dat weten wij. Dat laten we je graag ervaren op een clinic of een sportkamp als kind. Maar nog lang niet alle kinderen met diabetes weten ons te vinden. En daarom starten we deze actie.

Omdat alle kinderen met diabetes een eigen diabetesverpleegkundige hebben, vertellen we bij ziekenhuizen wat we doen en geven we tickets af, die het ziekenhuis kan uitdelen aan jou als kind. Je kan met dit ticket gratis deelnemen aan onze activiteiten*. Dit was al zo, maar met dit ticket maak je ook nog kans op een speciale meet & greet die we ieder half jaar verloten onder alle inschrijvingen.De tickets bevatten namelijk allemaal een unieke code; met deze code kun je je aanmelden voor een evenement. Uit alle aanmeldingen (met code) loten we de gelukkigen om aan een bijzondere VIP dag die wij organiseren. 
 

 

Ticket bemachtigen!

Wil jij ook zo’n ticket? Vraag je diabetesverpleegkundige of jij ook een ticket kan krijgen! Heeft je diabetesverpleegkundige nog geen tickets; attendeer hem of haar dan op onze actie. Kijk hieronder voor de meest gestelde vragen over deze actie. Hopelijk zien we je snel!   

Gezinsweekend, kinderen, evenement, clinic, diabetes, diabetes type 1

Veelgestelde vragen

Wanneer gaat deze actie van start?

Vanaf 1 september 2022 zullen de tickets in gebruik gaan en kunnen de codes worden ingevoerd op de website.

Heeft mijn DVK ook tickets? 

Neem contact op met je diabetesverpleegkundige of vraag ernaar bij je eerstvolgende afspraak. Heeft jouw diabetesverpleegkundige nog geen tickets? Vraag hem/haar een mail te sturen naar: info@bvdgf.org en wij zorgen dat de tickets ook bij jouw ziekenhuis liggen!  

Voor wie zijn de tickets bedoeld? 

De tickets worden uitgedeeld door de diabetesverpleegkundigen van het ziekenhuis. De tickets zijn bedoeld voor iedereen tot en met 18 jaar oud. De code is namelijk bruikbaar voor clinics die wij organiseren voor kinderen tot en met 18 jaar.  

Waar kan ik de code invullen? 

De code is in te vullen in het inschrijfformulier op de website. Heb je problemen met het invullen van de code? Neem contact op met; communicatie@bvdgf.org 

Is met deze code de clinic gratis? 

De clinics bieden wij nog steeds gratis aan, ook zonder code ben je natuurlijk van harte welkom. Maar we vinden het leuk om wat extra’s aan te bieden en daarom hebben wij deze tickets ontwikkeld. Met het invullen van de code bij jouw aanmelding maak je kans op een extra VIP dag! 

Zit er een houdbaarheidsdatum aan de ticket? 

Ja. Ieder half jaar loten we onder de inschrijvingen. Als je je hebt aangemeld met code val je in de trekking van dat half jaar. Zorg dus dat je de code invult bij een evenement vóór de aangegeven datum! 

Ben ik meteen geselecteerd voor een evenement na het invullen van de code? 

Nee. Je bent NIET per definitie geselecteerd voor het evenement met het invullen van de code (bijvoorbeeld bij (winter)sportkamp), hierbij werken we met een selectie, dus geen garantie van deelname!).

 

*Let op; deze tickets zijn van toepassing op clinics, gezinsweekenden, DiabetesCup en sportkamp. Onze betaalde evenementen zijn uitgesloten voor deze actie.