Maartje van Benten

WeHike2ChangeDiabetes Spanje 2023

Ik zamel geld in voor de WeHike2ChangeDiabetes 2023 in Spanje omdat...

Thursday 27th Oct

Ik sta aan de start van iets heel gaafs! In juni 2023 ga ik namelijk op WeHike Challenge met de Bas van de Goor Foundation. Dit doe ik natuurlijk niet voor niks want ik help de Bas van de Goor Foundation zodat zij ervoor kunnen zorgen dat mensen met diabetes kunnen bewegen en sporten! Een hele mooie doelstelling vind ik zelf en ik wil jullie vragen of jullie mij en de Foundation willen helpen om deze doelstelling ook in de toekomst mogelijk te blijven maken.

My Updates

Eerste training zit erop

Sunday 30th Oct
Zo, na het aanmelden zit de eerste training erop! De 6 km lijkt een makkelijk begin, maar als ik kijk naar het vervolg van de komende maanden is langzaam opbouwen heel belangrijk! Dus dat doen we dan ook trouw. Wordt
Vervolgd….

Eerste blaar

Sunday 13th Nov
De eerste weken zitten erop, en de eerste ‘lange’ training van 11  km was vorige week. Helaas daar ook een klein blaartje aan over gehouden. Goed signaal eigenlijk, dacht dat ik goede sokken had, maar er zat toch een draadje in de sok bij mijn kleine teen. Dus gelijk maar nadenken over misschien andere sokken, en ook gelijk blaarpleisters gekocht 😁. 
Daarnaast ga ik nadenken over een goede rugzak en wat nog meer. 
Als laatste zullen de trainingen steeds meer plaats gaan vinden in het bos en de duinen bij Schoorl en Bergen, want die vlakke beemster asfaltwegen zijn niet echt representatief voor de heuvels en bergen in Spanje… 

Wandelmaatje gevonden

Monday 19th Dec
De training van 13 km was weer heerlijk. Samen met wandelmaatje van de Hike in Spanje Judith van der Haar uit Hoorn 13 km in Castricum gewandeld. Het was een fijne koude ochtend, veel mensen zijn op de schaats gestapt, wij niet. We hadden een afspraak om samen te wandelen. We kennen elkaar niet, maar het was echt een gezellige ochtend. Na ongeveer 4 km opgewarmd bij Knoest met een bak koffie. En daarna lekker gelopen, onderweg gesproken over onze diabetes, af en toe een hypo en hyper, en bijspuiten van insuline. Niet vergeten ook te drinken onderweg, want achteraf had ik toch wat hoofdpijn. Door de kou vergeet je dat bijna. Al met al een heerlijke dag gehad, en 's middags met rode koontjes en een kop thee bij de open haard lekker thuis bijgekomen.

Steeds een stukje meer

Wednesday 11th Jan
De titel van dit stuk kun je op 2 manieren lezen.
Ten eerste wandel ik voor de training elke week 60 minuten en een langere afstand. 2 x per week dus. Die 60 minuten wandelen worden steeds een stukje langer, met andere woorden, hoe meer ik train hoe verder ik kom in een uur. Mijn tempo gaat er dus op vooruit! Vandaag 5.78km, bijna de 6 per uur dus!
De andere training is een oplopend schema, waarbij ik komend weekend rond de 16km zal gaan doen, waarschijnlijk wordt dit weer de duinen in schoorl, deze afstand wordt elke 2 weken een stukje langer, tot uiteindelijk de 20 km is bereikt en dit ook meerder dagen achter elkaar. 
Conclusie, het wandelen gaat steeds beter, sneller, langer. Vandaag met muziek geprobeerd, met rimte wandelen is prettig, maar zonder vind ik toch ook fijn om mijn gedachten te laten gaan. Hier ga ik de komende tijd eens onderzoeken wat het fijnst is, een podcast, muziek , of lekker stil in mijn eigen hoofd en gedachten.

Thank you to my Sponsors

25

Diabetespolikliniek Dijklander Ziekenhuis Purmerend/hoorn

5.20

Jacqueline Bakker

Succes Maartje

10.40

Ine Van Waart

5.20

Anna Keune

Veel succes!

161

Anonymous

10.40

Ronald De Boer

Goede actie! Veel succes

5.20

Marcel

10.40

Margo Nijhof ( Scouting)

Hoi Maartje, ik wens je een mooi hike!

10.40

Jacqueline Van Der Gulik

2.08

Anonymous

52

Anonymous

15.60

Roos-marie Wiffrie-nuij

Heel veel succes met de voorbereidingen!!👌

26

Anonymous

Succes Maartje!

20

Wendy Van Biljouw

Heel veel succes!

156

Tuijp

Sterkte gewenst door Gerda Simon en Martijn

26

Dennis Lakeman

25

Dennis Velthuis

Veel succes gewenst!

515

Anonymous

Maartje en Ronald en de kinderen bij deze steunen wij jullie ook.

52

Linda Neefjes

Liefs van ons

10.40

Anonymous

26

Caroline De Haan

Zet hem op!

15.60

Arno Smit

Zet hem op Maartje! Je kan het ;-)

26

Erwin Bense

Hoi Maartje, Wat ontzettend goed dat je mee gaat doen aan de hike! Heel veel succes met trainen en uiteraard ook alvast succes voor juni 2023! Groeten Erwin

26

Monique Mooij-tuijp

Heel succes! Ik ben trots op je! Je kunt het! Dikke knuffel van ons allemaal!

10.40

Lindsay

Onwijs veel succes toegewenst, Maartje! Wat dapper dat je dit gaat doen!💪🏼 Groetjes Lindsay

15.60

Anonymous

5

Merette K

52

Familie Hijnen

Wat een gaaf intitiatief! Succes met de voorbereiding, en hopelijk brengt deze week genoeg geld op om een heleboel onderzoek mogelijk te maken!

26

Berend Ten Brinke

5.20

Celine Rebel

Bedankt namens Celine! Ook wij kennen helaas de dagelijkse strijd tegen DT1. Celine haar kinderarts beloofde haar 5 jaar geleden al dat er binnen Celine haar leven genezing zal zijn van DT1. Een hele uitspraak, maar ik heb er alle vertrouwen in. Ze zijn al zover!

104

Ronald Tuijp

Trots op je!

26

Coen Ruijter

Heel veel succes en Spanje En veel succes in de strijd met/tegen deze diabetes Groetjes Coen

26

Koos Van Benten

Zie de berichtjes in de app. Sterkte met de voorbereidingen.

10.40

Vera Blaauw

Succes!

10.40

Anouk Vlaanderen

Heel veel succes met trainen. Je kan het topper!!!

10.40

Nanda Hellingman

Succes Maartje! Het gaat je vast lukken en veel brengen 💪🏻

5.20

Erna Entius

Succes Maartje, gaatje lukken! Gr Erna

100

Maartje Van Benten

300

Maartje Van Benten

Show more