Fietsen met diabetes

Aanmelden

Omdat wij graag mensen met elkaar in contact brengen. We krijgen regelmatig de vraag van iemand met diabetes die fietst of we hem of haar in contact kunnen brengen met andere fietsers met diabetes, dat we daar nu dit platform voor wllen bieden. Zodat we ervaringen kunnen uitwisselen, en misschien ook wel eens samen een tochtje kunnen rijden.

Doe mee!

Waarom

Extra info

Inschrijven

Doe jij ook mee?

Fietsen en diabetes gaan heel goed samen. Dat blijkt wel uit de vele berichten die we ontvangen van fietsende mensen met diabetes. Of uit het bestaan van Team Novo Nordisk, een professionele wielerploeg die bestaat uit mensen met type 1.

Maar kennelijk is het soms ook best een puzzel, zo blijkt dan weer uit de vele vragen die we krijgen. Al heel lang hebben we het idee om al die fietsers onderling eens met elkaar in contact te brengen. Samen weet je immers meer dan in je eentje.

Vergeet niet ook een kijkje te nemen in de fietsers met diabetes facebookgroep.

Schrijf je in

Wat kun je verwachten?

We willen vooral de mogelijkheid creëren om met elkaar in contact te komen. Dat kan via deze pagina, maar ook via onze facebookgroep. Daar zullen we de fietsevenementen delen waar fietsers aan mee kunnen doen, zodat er afspraken gemaakt kunnen worden om samen te gaan. Let op, je schrijft je altijd zelf in via de organisatie van de tocht.

Wil je graag in de BvdGF fietstenue aan de start verschijnen dan is er nog een klein voorraadje bij ons te koop. Als er veel belangstelling is zullen we een keer een lading broeken, shirts en jacks bijbestellen. Stuur om je belangstelling kenbaar te maken een mail naar info@bvdgf.org. Wij kunnen niet zelf bij iedere fietstocht zijn, maar hopen dat deze community uiteindelijk 'zichzelf in stand zal houden'.

Stap op de pedalen en doe mee!

Welkom op de inschrijfpagina voor Fietsen met diabetes. Wat leuk dat je wil fietsen! Als je nog geen account hebt, maak er dan eerst een aan. Let op: je account voor www.nationalediabeteschallenge.nl werkt hier niet! Je moet voor deze BvdGF-site een nieuw account aanmaken. Je kan daarvoor uiteraard wel hetzelfde mailadres gebruiken.

Schrijf je in

Klaar voor een écht grote fietsuitdaging??