Hilde Van der Feen

WeBike2ChangeDiabetes Spanje 2023

Ik zamel geld in voor de WeBike2ChangeDiabetes 2023 in Spanje omdat...

Thursday 25th Aug


Ook dit jaar wordt er weer gefietst voor de Bas van de Goor Foundation en ook ik doe weer mee. Waarom? Omdat het zo ongelofelijk belangrijk is voor mensen met diabetes type 1 om te leren d.m.v. sport hun bloedsuikerwaarden te reguleren. Ik heb het zelf aan den lijve ondervonden en bij Noah hebben we gezien dat dat juist op hele jonge leeftijd al super belangrijk is. Dat is precies waar de Bas van de Goor Foundation mee bezig is en daar is geld voor nodig.


Dit jaar is de challenege wel anders dan de voorgaande edities, ik zal namelijk dit keer zonder Michèl naar Spanje afreizen. De uitdaging blijft gelijk, zes dagen fietsen op de mountainbike door de Spaanse bergen, dit keer staan er uitdagende routes in Extremadura en in de buurt van Ponferada op het programma.


De reis van afgelopen  juni was zo onbeschrijfelijk mooi, leerzaam èn intens dat ik dit graag nogmaals wil meemaken. Wederom zullen hoogtemeters, prachtige vergezichten, afzien, samen zijn en pijn allemaal weer voorbij gaan komen. Samen met 20 mensen met diabetes type 1 uit Nederland en 25 mensen met diabetes type 1 uit Spanje willen we zoveel mogelijk geld inzamelen voor de Bas van de Goor Foundation voor het organiseren van sportkampen voor kinderen met diabetes. 


Daartoe wil ik minimaal € 2.500,- sponsorgeld bijeenbrengen. De helft heb ik zelf geregeld en de andere helft wil ik graag via mijn netwerk organiseren. Vandaar dus deze persoonlijke vraag aan jou. Ik zou het zeer op prijs stellen wanneer je mij zou willen steunen. Hoe je dat doet? 

Via bijgevoegde link kun je jouw donatie regelen en daarmee stel jij jongeren met diabetes in de gelegenheid zelf te ervaren hoe ze hun diabetes beter kunnen reguleren door sport. Jij doet toch ook mee?

My Updates

Trainen

Wednesday 22nd Feb
Vandaag hebben we een mooi trainingsrondje gemaakt, in Lunteren met Jessica en Marion afgesproken. Even zoeken naar de route, al snel zaten we op het juiste pad. Was een flink technisch stuk. Prachtige route lag er super bij.  Aan het einde van de route begon het jammer genoeg te spetteren maar mocht de pret niet drukken. En we sjeesden het laatste stuk van de route over de single tracks. Nog een paar km vals plat omhoog en het Uilenbos kwam al weer in zicht. Heerlijk de dag afgesloten met iets te eten en te drinken. Al met al een mooie trainings dag. 

Trainingsdag Rheden

Sunday 19th Mar
Wat een mooie dag!
Zondag  19 maart, als we richting Loenen rijden is het nog grijs en grauw! In Loenen aan gekomen bij Bike and Eat  eerst aan de koffie. Om 10.30 op de fiets, de zon is doorgebroken en ik heb mij veel te warm gekleed. De beenstukken uit en m’n vestje en bufje af!
Prachtige route en met de zon maakt het het nog mooier. Iedereen heeft goeie zin en het is  erg gezellig. 
Rond de lunch aangekomen bij het ontmoetingscentrum van de Postbank .,Wr strijken op het terras neer en genieten van het zonnetje. Het mooiste stuk van de route komt nu, heerlijk naar beneden suizen en erna pittige klimmetjes omhoog. Het gaat verrassend goed ondanks ik nog steeds verkouden ben.,Boven aan het klimmetje wachten we op elkaar en checken ons bloedglucose waarden. Deze zijn vandaag bij mij goed. Niet te laag maar zeker niet te hoog.  We vervolgen onze route en trappen er vrolijk op los. Om 15.15 arriveren we weer in Loenen en genieten na afloop nog even van een hapje en drankje. Het was een mooi geslaagde dag , lekker wat km in de benen en weer van elkaar geleerd! Op naar  het laatste trainingsweekend in April! 💪🏻

Zondag 2 april☀️

Sunday 2nd Apr
Vandaag samen met Michèl , Marion,Nicole, Mijke, Jan, Xander op een parkeerplaats in Garderen. Het was 9.30 en nog maar 2 graden, brr! Nadat iedereen warm aangekleed was en een hoop laagjes aan had gingen we op weg. Een stukje over de verharde weg , door Garderen heen en uiteindelijk door hetSprielderbos  , over de grafheuvels lekkere kleine klimmetjes met veel boomstronken en wortels. We kwamen aan bij het Solse gat daar gingen Michel en Marion door het gat. Er om heen gefietst en richting Boshuis Drie we hadden zin in een kop koffie en wat lekkers . In de verte zagen we de blauwe lucht al aan komen. Lekker aan de koffie en weer door, naar de zandkuil over de hei, bij de zandkuil aangekomen alle paadjes omhoog en naar beneden. Een paar haakten af en gingen richting auto, Met Michel en Mijke nog over de Garderense hei gefietst en uiteindelijk in Speuld afscheid van hen genomen en ik alleen door! Michèl en Mijke gingen naar de auto. Ik de drieerweg  op en bij de crossbaan de blauwe route opgepakt. Heerlijk nog een wat km in het zonnetje gefietst. Bij thuiskomst 40 km op de teller. Was tevreden voor vandaag!💪🏻

Trainen Limburg

Monday 1st May
Afgelopen dagen heb ik samen met Michèl heerlijk gefietst in zuid -Limburg. We zijn met Levi en Rosanne vriendin van Levi met de camper in Limburg.
Donderdag meteen op de fiets, onze camping bevond zich aan de voet van de Keutenberg, met het eerste stuk 22% . We hebben wat getourd rondom de camping en de Cauberg omhoog. Als laatste kwamen we bij de Keutenberg. Vrijdag een rustig dagje en zaterdag nogmaals de Keutenberg , dodemansweg, Gulpenerberg, Eyserbosweg op. Zondag richting Camerig en op naar het drielandenpunt. Tevreden over wat ik gefietst heb afgelopen dagen. Nu een beetje rustig aan deze week zodat ik volgende week kan knallen. 💪🏻

Thank you to my Sponsors

26

Rob En Linda

Aan de foto te zien, denken we dat we o.a.jou hebben gesproken op het terras van Hervás. Een prachtige uitdaging. We hopen dat jullie een mooie week hebben gehad en veel geld hebben opgehaald voor de kinderkampen. Veel succes met al jullie activiteiten!

10.40

Theo Koppens

20.80

Martin Schuit

100

Erik En Roelinka

We zijn supertrots op je zus! Zet m op! En misschien wel het belangrijkste; geniet van alle mooie momenten❤️ Liefs E, R en N

10.40

Marjon

Succes en......Fijne week toegewenst volgende week!

26

Gea De Bruin

Heel veel succes en plezier Hilde!!😘💪

10.40

Annie

10.40

Reinalda

Heel veel plezier in Spanje!

104

Anonymous

328.70

Koningsdag Vischmarkt Harderwijk

We hebben goed ons best gedaan Hilde

10.40

Martijn Bohmer

2.08

Anonymous

10.40

Guus De Poorter

10.40

El Professor

Heel veel succes!!

26

Evelien Kamphorst

Zet 'm op kanjer!

15.60

Jenny Van Elck

Heel veel succes!

10.40

Alice Van Der Flier

Zet hem op!

156

Anonymous

26

Erna Alink

Heel veel succes

26

Yvonne

Topper 🚲

12.50

Anonymous

25

Leonie Van Den Ijssel

Trots op je!😘

17.50

Anonymous

14

Anonymous

14

Anonymous

104

Annie En Bertus

succes

26

Diana Mudde

Ha Hilde, wat super dat je weer mee doet! Heel veel succes! Zet ‘en op!! Liefs Diana

26

Gert Willem Van Raalten

Heel veel succes Hilde!

10.40

Lisa

26

Anonymous

25

Erni Kroondijk Van Atten

Succes en genieten hoor.

26

Pierre

Succes, ik doe het je niet na😜 Gr Pierre

26

Anneke Hoekzema

Succes en is weer gestort, Hilde

10

Kim Kippers

31.20

Anonymous

52

Rudi Tink

Succes met deze mooie actie

26

Wilma Oudendorp

260

Wil En Rob De Waard

Veel successen

15.60

Irma & Karin Huijzendveld

Successsssss topper💋🤛🏻

26

Hetty Van Der Hoeven

26

Wiebe De Vries

Succes met jullie mooie uitdaging 👍

52

Anonymous

15.60

Eline Kuiper

15.60

Jolanda Van Lieverlooy

Succes en maak er weer een succes van.

10.40

Moniek Van Der Geest

Succes topper! 🚵🏼‍♀️

15.60

Ada Schouten

Sukses Hilde met de voorbereiding en alvast n mooie en sportieve tijd in Spanje.

26

Danielle Van Der Velde

Hartstikke stoer! Succes!

208

Cisca&ebi

Zet en op!!!!!

26

Anonymous

Heel veel plezier en succes weer!

25

Thea

Succes Hilde!

26

Rick

Succes💪

26

Pietsje Koornstra

Succes Hilde.

26

Anonymous

5.20

Jasper Pater

10.40

Joyce

Mooi dat je dit weer doet! Heel veel succes!

26

Christien Elich

26

Janet Zeilstra

26

Wiebe Hofstra

Veel plezier en succes, als ik het zo lees denk ik: had ook wel weer mee gewild! (Maar heb zelf voor andere uitdagingen gekozen).

52

Mirjam Van Der Loo

10

Anonymous

Veel succes!

10.40

Anonymous

26

Sander De Waard

500

Eye2eye

52

Andries Jansen

Respect dat je het weer (solo) gaat flikken. Veel sterkte en plezier.

25

Roelien Veen, Van

Succes!

10.40

Anonymous

300

Hilde Van Der Feen

Show more