Nieuwe bestuursvoorzitter

Bedankt Gaston, welkom Roelof! 

De voorzittershamer van ons bestuur is overgedragen. Na ruim 15 jaar heeft Gaston Sporre zijn voorzitterstaken overgedragen aan Roelof Konterman. We bedanken Gaston voor zijn enorme inzet en heten Roelof welkom!

Bedankt Gaston

In de zomer van 2006 spraken Bas en Petra met Gaston over de foundation. Gaston gaf aan dat hij graag onze voorzitter wilde zijn, maar wij moesten wel het een en ander op orde hebben. In de maanden daarna hebben we dat voorbereid zodat we op 19 december van dat jaar daadwerkelijk opgericht waren. Met dank aan Gaston gingen we van start met een goede en solide basis. “Elk jaar hebben we 3 of 4 bestuursvergaderingen en in al die 15 jaar heeft Gaston er maar 1 gemist. Dat zegt iets over zijn enorme toewijding aan onze foundation. Hij was een vaderfiguur voor de foundation, een verbinder, altijd charismatisch en met een flinke dosis humor. Wij zijn hem enorm dankbaar voor zijn tomeloze inzet en bijdrage bij het op stoom brengen en op koers houden van de foundation. Zonder hem waren we niet waar we nu zijn. We kunnen hiermee verder bouwen de toekomst in”, aldus Bas over Gaston.  

Roeloef, voorzitter BvdGF, bestuur

Welkom Roelof!

Zoals we Gaston kennen, heeft hij ook grondig werk gemaakt van zijn opvolging. Met als resultaat dat afgelopen donderdag 17 februari Roelof Konterman de voorzittershamer met vertrouwen van hem heeft overgenomen. Roelof is een zeer ervaren bestuurder en heeft in zijn loopbaan vele functies vervuld bij zorgverzekeraars of organisaties waar sport, gezondheid en onderzoek belangrijke hoofdthema’s waren. “We zijn blij hem te mogen verwelkomen bij onze stichting vanwege zijn ruime ervaring, kennis en netwerk. Zoals Roelof zelf ook zegt: de foundation heeft haar sporen verdiend en de ambities zijn mooi voor de toekomst, waaraan hij graag een bijdrage levert. We heten hem van harte welkom!”  

Lees meer over ons bestuur!

Onze foundation kent een bestuur van 6 leden. Wil je meer lezen over wie zij zijn en wat zij doen? Ga naar 'over ons' om meer te lezen. Vind je het leuk om meer te horen over het ontstaan van de foundation en de rol van Gaston Sporre als bestuursvoorzitter, beluister via Spotify onze podcast over ons 15-jarig bestaan.

Onze partners