Vera van den Wijngaart

WeRun2ChangeDiabetes Malaga

My Updates

klaar voor de start!

Thursday 5th May
Hoera! een nieuwe uitdaging voor mij! Na een lange tijd van revalidatie nu weer trainen voor nieuwe avonturen. 
Dit najaar wil ik samen met de Bas vd Goorfoundation 42km hardlopen in Mallorca. 
Sponsor je mij ?

nieuwe lichtpuntjes

Sunday 22nd May
Al mijn hele leven is hardlopen met mijn leven verweven. Soms wat meer intensief, andere keren alleen van de zijlijn klappend naar mijn vader die de marathon van Rotterdam liep. Na mijn 4e zwangerschap was ik een tikkie te zwaar, liep mijn diabetes vaak in de soep, en was ik veel somber. Hardlopen kwam weer op mijn pad via sociale media. Mede hardloopmoeders begonnen enthousiast met trainen naar een halve of zelfs hele marathon.  Samen met deze club dames die ik leerde kennen via sociale media én een fijne trainster die ons allen wat samen bracht, begon ik weer met trainen.  Oh ja, dit was ook al weer zo leuk aan hardlopen! ik voelde precies weer hoe ik jaren daarvoor had genoten van kilometers door het bos en over de dijk. Na het trainen en volbrengen van de Rotterdam marathon in 2019  trainde ik, samen met de Bas vd Goorfoundation voor een marathon in New York.  Ik haalde veel sponsorgeld op en liep vele kilometers met compassie. Na deze unieke ervaring in New York city, kwam Covid in onze wereld. Afgelaste marathons, enkel sporten als individu en wel steeds dat risico om ziek te worden. Covid kreeg ik, maar niet heftig en ik kon na de quarantaine weer gewoon verder met mijn rondjes rennen.  Veel kilometers, soms wel 100 km in de week, veel stress thuis, slechte zelfzorg met eten en te weinig rust zorgde helaas wel voor een lijf dat op instorten stond. Letterlijk helaas, want in april 2021 brak ik met een harde knak en veel pijn mijn bovenbeen. Dwars door midden was het bot, dat waarschijnlijk al langere tijd een stressfractuur heeft gehad. De kleine scheurtjes in het bot waren door gebroken en ik lag in de kreukels. 
Een revalidatie van meer dan een jaar volgde. Van rolstoel, tot krukken, weer leren los lopen en even terug bij af door een blessure aan mijn spieren en pezen. Naast deze lichamelijke ellende, zorgde een burn out en veel somberheid voor een lastige tijd. Dat hardlopen blijkt naast gezond voor mijn lijf, ook echt heel gezond te zijn voor mijn mindset. Daarom besloot ik, voorjaar 2022 weer een nieuw lichtpuntje te maken. Een stip aan de horizon. Om mezelf weer de goede kant op te helpen, zowel psychisch, lichamelijk en met bloedsuikers EN daarnaast om deze foundation die zo een prachtig werk doet, te kunnen helpen om kinderen met diabetes te helpen. 
Help jij mee om lichtpuntjes voor kinderen met diabetes te maken? Ook hun stip aan de horizon te maken zodat ze leren voelen en luisteren naar hun lijf ? Accepteren van de dingen die minder gaan, maar het leren genieten van de dingen die wel goed gaan ?  Fijn als je mij wilt sponsoren.  

flyer

Sunday 22nd May
Fotoshoot om flyer te maken ! Lekker raaarrrrr

Nieuwe ronde nieuwe kansen

Tuesday 8th Nov
In oktober zou ik de marathon van Mallorca rennen!! Ik had al veel sponsorgeld opgehaald! 
Helaas kon de marathon dit jaar niet doorgaan!
In 2023 wil ik wél deze sponsor marathon rennen!
Daarom ga ik door met geld ophalen! 
Oktober 2023 is nog ver weg, maar donaties zijn meer dan welkom!

Trainen

Tuesday 8th Nov
Een prachtig trainingschema van trainer Harry Jorritsma ligt iedere week klaar om sterker te worden. Nieuwe avonturen wachten op me!

Thank you to my Sponsors

43.89

Raymond

Mooi doel en wat een omgeving om juist daar de 42,2 te volbrengen. Respect op vele fronten.

26

Arianne Bas Van Goorstichting

44.72

Dave Van Der Linden

Ondanks alles toch je doel halen! Super knap.

20.80

Hotze

15.60

Chritien De Vries

Super Vera. Je hebt je doel al bijna gehaald

10.40

Marjolein Van Hoek

10.40

Anonymous

43.68

Jan Daan

Yess! Go go go Vera!

50

Marco Bakker

Goed bezig, Veraaaa!!!

52

Karin

Super Vera, blij dat je na zo’n zware periode je passie weer kunt omarmen

Show more