Tim Nelis

Nmbrs Gold Race Join Us

Nmbrs Gold Race

Samen met collega's zijn we deze actie gestart om een mooi bedrag op te halen voor de Bas van de Goor Foundation tijdens de Amstel Gold Race. Op 13 april starten we vanuit Valkenburg aan een mooie rit door het Zuid-Limburgse landschap. Tijdens deze tocht beklimmen we onder andere de Kruisberg, Keutenberg en natuurlijk de Cauberg. De training is begonnen.

Zin in!

Praktische informatie over de actie

Saturday 13th April

09:00 - 18:00

Valkenburg

My Updates

Trainen voor de AGR

Thursday 11th Jan
Buiten is het koud en guur, maar er moet toch getraind worden. Het grootste deel van m'n training breng ik daarom binnen en virtueel door. Sinds een paar maanden kan ik Zwiften niet meer wegdenken uit m'n training en dus m'n trainingsschema voor de Amstel Gold Race. Ik vermaak me uitstekend in Watopia met gestructureerde trainingen, races en socials rides.

Naast het gemak van op de fiets kunnen stappen wanneer ik wil, brengt dit ook nog een extra voordeel met zich mee. Ik kan op ieder gewenst moment m'n bloedglucose meten met de FreeStyle Libre en eventueel wat bij-eten. Natuurlijk komen hypo's tijdens het fietsen nog steeds voor, maar dat hoort er nou eenmaal bij :)

Mijn sponsoren

10

Sander Blokland

Oef, al vroeg in vorm dus. Dat wordt nog wat deze zomer 😍

26

Paulo Pereira

10.40

Sebastiaan Nijman

15.60

Frans Blokland

Go go Tim!

31.20

Frits Nelis

26

Tess, Eline, Bas Meijer

Let’s go! Succes

25

Marre

Topper ben je! ❤️

20.80

Michelle

Toi toi toi!

15.60

Menno

Succes broer!

20

Mark Aalten

Voorbeeld hoe je er mee omgaat. Succes!

Show more