Simon de Wit

WeSkate2ChangeDiabetes Weissensee 2024

Ik zamel geld in voor de WeSkate2ChangeDiabetes omdat wij zo veel mogelijk kids aan het sporten willen krijgen en houden!

Tuesday 25th Apr

Hallo allemaal,

In januari 2024 sta ik op mijn schaatsen aan de start van iets heel gaafs! Ik ga naar de Oostenrijkse Weissensee om mee te doen aan de Alternatieve Elfstedentocht. Na een mooie ijshockeycarriere en een draai naar marathons rennen, is dit een volgende hele vette uitdaging! Dit doe ik niet alleen voor mezelf, ik help natuurlijk ook de Bas van de Goor Foundation. Ik haal donaties op, waarmee zij ervoor kunnen zorgen dat kinderen met diabetes zorgeloos kunnen sporten. Een hele mooie doelstelling vind ik zelf en ik wil jullie vragen of jullie mij en de Foundation willen helpen om deze doelstelling ook in de toekomst mogelijk te blijven maken. Elke donatie helpt!

Dankjewel voor jouw support!! 

My Updates

Day 1

Wednesday 26th Apr
Hoi,

Gisteren besloten om de tocht te gaan rijden. Nu ik er goed over nadenk, is de afstand natuurlijk een super uitdaging, maar juist daarom heel gaaf om aan te gaan! 
En wat een warme reacties krijg ik al gelijk op dag 1! Super om nu al die support te ontvangen en te werken aan goed doen voor een ander. in het najaar ga ik in Ikigai een diner organiseren te gunste van de stichting, omdat lekker eten altijd prettig is, zeker voor de kids die wij via de stichting van Bas gaan helpen! 
Nu de juiste schaatsen gaan kopen en veel km's op de skeelers maken! Jullie horen van mij! Want op ijshockeyschaatsen gaat 'm niet worden ben ik bang ;-)

De eerste “lange” rit

Saturday 29th Apr
Rondje skeeleren van 30km. De eerste tien voelen eigenlijk het zwaarst, daarna is het rustig volmaken die km’s. Maar als ik me bedenk dat er nog 170km achteraan geplakt moeten worden, is er nog wat training vereist ;-)

Komende week schaatsen kopen! 

Fundraiserdiner

Wednesday 13th Sep
Een paar maanden, heel wat skeeler- en loopkilometers verder, hierbij een update over mij, de tocht en natuurlijk de foundation.

Mijn skeelertochten gaan zeer behoorlijk, tochten van 60-70km zijn goed vol te houden, dus die laatste 130 op de Weissensee moeten ook wel lukken ;-) 

Op 8 oktober loop ik als traning de marathon van  Eindhoven, benieuwd hoe dat bevalt zonder al te gek lange looptraningen, maar mijn verwachting is dat het met de duurconditie zeer behoorlijk staat en is het vooral wachten tot er ijs ligt op de 400 meterbaan in Eindhoven om met echte schaatsen aan de slag te gaan.

In de zomer is het idee ontstaan om een fundraiserdiner te organiseren en dat gaat er komen op 12 oktober! Iedere gast betaalt 100 euro, waarvan wij (met Ikigai) er 50 doneren aan de stichting van Bas en veilen wij een compleet arrangement PSV-Ajax op 29 oktober vanuit Ikigai. 

Natuurlijk wil ik jullie als donateurs ook uitnodigen  op dit diner en wordt je reeds gedane donatie in mindering gebracht op die 100 euro (wellicht word je uitgedaagd door lekker te eten en drinken net iets meer te doneren ;-)))

Wij serveren 4 lekker gangen, huiswijn-frisdrank-tapbier en koffie/thee zijn inclusief, dus maak er samen met ons een mooie avond van!

Reserveren kan hier:

http://ikigai-eindhoven.nl?ft-ticket=7802ae9e

p.jpeg

Bas van de Goor komt zelf vertellen over zijn stichting en ook Fee (heeft diabetes 1 sinds haar 11e) deelt haar ervaringen hoe je dit als kind een plek geeft.

Heb je vragen. mail mij op simon@orientalgreenhouse.nl en ik hoop jullie allemaal te zien de 12e oktober!

Groet,

Simon

Eindhoven marathon

Monday 9th Oct
Komende donderdag 12 oktober HET fundraiser event voor de stichting van Bas. 
Heb je nog niet gereserveerd, doe het dan snel, er komen al meer dan 75 gasten!
Gisteren de marathon in Eindhoven gelopen om het lichaam vast te laten wennen aan lange afstanden. En dan vanaf volgende week eindelijk het ijs op om de Salomon schaatsen in te rijden.

Mocht het nog gaan kriebelen en wil je meeschaatsen, er zijn nog plekken vrij voor deze mooie tocht. 

Ik houd jullie op de hoogte van de voortgang de komende weken… En hopelijk tot 12 oktober in Ikigai!!!!!!

Team Bas van de Goor

Tuesday 28th Nov
Nog een kleine twee maanden tot de race! Nog flink kilometers maken, maar 50km aan een stuk schaatsen lukt al. Dus die laatste 150km gaan dan vanzelf hoop ik ;-))

Heb je nog vrienden, kennissen, bekenden of onbekenden die je mijn actie onder de neus kunt schuiven, DOEN. zou toch fantastisch zijn als ik 15k bij elkaar schaats!!!!

Thank you to my Sponsors

10.40

Robin Spruijt

Echt heel mooi dat je Bas van der Goot steunt. Ik kom er nu een paar jaar en het is prachtig wat ze voor de kinderen realiseren!

26

Diederick Hagemeijer

Gas erop Simon. Gaat je zeker lukken. Gr diederick

52

Eric Duffhuis

Opgeven is geen optie! En geen uitdaging te groot. Zo kennen we je ook.

3.65k

Ikigai (philips Stadion Ingang 7, Eindhoven)

Mogelijjk gemaakt door het Fundraiserdiner in Ikigai op 12 oktober 2023. Succes!

104

L&b Groep

Heel veel succes!

1.02k

Jansen Naninck Bv

2.02k

Hpj Holding

1.25k

Billy Ducker

1.1k

Armand Adriaans

815

Anonymous

104

Anonymous

Succes Simon!

104

Anonymous

Veel succes Simon! Mooi dat je dit doet! Hartelijke groet, Hans en Willemien

91.52

Fam Masseling

Succes Simon, you can do it ⛸️

26

Mj Visser

Gek!

26

Remco Brandt

Goed bezig Siem!! Succes!

26

Margot Wit

Wauw, wat een ongelooflijke prestatie nu al. Zo tof dat je dit gaat doen, hopelijk mag je veel geld ophalen voor dit mooie doel. Ontzettend veel succes met de voorbereiding!

26

Vera Gielen

Geweldig Simon dat je dit doet. Waar je de tijd vandaan haalt naast al je andere activiteiten geen idee. Sowieso: petje af en zet m op!

52

Keough Summer August Korff

26

Edgar D

Succes maat!

26

Matt Leenen

Succes met trainen voor deze nieuwe uitdaging!

26

Dolf Mook

Mooie uitdaging weer! Schaatsen kun je, duursport ook. Dan is dit een makkie

50

Rosie Blossom

Zet ‘m op!

52

Pietje Puk

Simon for President!

15.60

Marc Dubach

25

Lorna De Wit

Succes Sim. Je kan het!!!

26

Johan V

50

Amy Chen - Sohrab

You can do this! 加油大哥!❤️

25.88

Angelo Li

Suc6

10.40

Denise

25

Simon De Wit

300

Simon De Wit

Show more