Simon de Wit

WeSkate2ChangeDiabetes Weissensee 2024

Ik zamel geld in voor de WeSkate2ChangeDiabetes omdat wij zo veel mogelijk kids aan het sporten willen krijgen en houden!

Tuesday 25th Apr

Hallo allemaal,

In januari 2024 sta ik op mijn schaatsen aan de start van iets heel gaafs! Ik ga naar de Oostenrijkse Weissensee om mee te doen aan de Alternatieve Elfstedentocht. Na een mooie ijshockeycarriere en een draai naar marathons rennen, is dit een volgende hele vette uitdaging! Dit doe ik niet alleen voor mezelf, ik help natuurlijk ook de Bas van de Goor Foundation. Ik haal donaties op, waarmee zij ervoor kunnen zorgen dat kinderen met diabetes zorgeloos kunnen sporten. Een hele mooie doelstelling vind ik zelf en ik wil jullie vragen of jullie mij en de Foundation willen helpen om deze doelstelling ook in de toekomst mogelijk te blijven maken. Elke donatie helpt!

Dankjewel voor jouw support!! 

My Updates

Day 1

Wednesday 26th Apr
Hoi,

Gisteren besloten om de tocht te gaan rijden. Nu ik er goed over nadenk, is de afstand natuurlijk een super uitdaging, maar juist daarom heel gaaf om aan te gaan! 
En wat een warme reacties krijg ik al gelijk op dag 1! Super om nu al die support te ontvangen en te werken aan goed doen voor een ander. in het najaar ga ik in Ikigai een diner organiseren te gunste van de stichting, omdat lekker eten altijd prettig is, zeker voor de kids die wij via de stichting van Bas gaan helpen! 
Nu de juiste schaatsen gaan kopen en veel km's op de skeelers maken! Jullie horen van mij! Want op ijshockeyschaatsen gaat 'm niet worden ben ik bang ;-)

De eerste “lange” rit

Saturday 29th Apr
Rondje skeeleren van 30km. De eerste tien voelen eigenlijk het zwaarst, daarna is het rustig volmaken die km’s. Maar als ik me bedenk dat er nog 170km achteraan geplakt moeten worden, is er nog wat training vereist ;-)

Komende week schaatsen kopen! 

Thank you to my Sponsors

26

Mj Visser

Gek!

26

Remco Brandt

Goed bezig Siem!! Succes!

26

Margot Wit

Wauw, wat een ongelooflijke prestatie nu al. Zo tof dat je dit gaat doen, hopelijk mag je veel geld ophalen voor dit mooie doel. Ontzettend veel succes met de voorbereiding!

26

Vera Gielen

Geweldig Simon dat je dit doet. Waar je de tijd vandaan haalt naast al je andere activiteiten geen idee. Sowieso: petje af en zet m op!

52

Keough Summer August Korff

26

Edgar D

Succes maat!

26

Matt Leenen

Succes met trainen voor deze nieuwe uitdaging!

26

Dolf Mook

Mooie uitdaging weer! Schaatsen kun je, duursport ook. Dan is dit een makkie

50

Rosie Blossom

Zet ‘m op!

52

Pietje Puk

Simon for President!

15.60

Marc Dubach

25

Lorna De Wit

Succes Sim. Je kan het!!!

26

Johan V

50

Amy Chen - Sohrab

You can do this! 加油大哥!❤️

25.88

Angelo Li

Suc6

10.40

Denise

25

Simon De Wit

300

Simon De Wit

Show more