Kustmarathon Zeeland

By Serge Tulen Join Me

Ik organiseer mijn actie omdat:

Omdat ik de Bas van de Goor Foundation een warm hart toedraag, ben ik een actie gestart waarmee ik geld voor de foundation kan inzamelen.

Het is voor mensen met diabetes dat ze bewegen om gezond te blijven. Niet iedereen heeft de (financiële) middelen om dit te kunnen doen, daarom probeer ik hieraan een bijdrage te leveren door geld in te zamelen en deel te nemen aan de kustmarathon namens de Bas van der Goor Foundation. 

My Updates

Waarom doe ik mee?

Thursday 26th May
Ik heb al een paar jaar diabetes type 2. Ik heb er eigenlijk nooit rekening mee gehouden en ben mn oude, slechte levenstijl blijven volhouden ipv te denken aan m`n gezondheid. Een tijdje geleden moest ik vooor controle naar de huisarts en die gaf aan dat ik m`n levensstijl aan moest gaan passen of ik moest aan de insuline. Dit was tevens het moment dat er een oproep voorbij kwam om deel te nemen aan het kustmarathon diabetes team via de Bas van der Goor Foundation, het goede doen van de kunstmarathon 2022. Ik ben lid geworden, heb m.n. levensstijl volledig omgegooid en ben nu in training voor de kustmarathon op 1 oktober. Ik hou jullie op de hoogte!!  

Donaties

Thursday 26th May
Overweldigend hoe snel de donaties binnen komen. Hartverwarmend, hoe mooi dit geweldige doel gesteund wordt. Hopelijk behaal ik mn streefbedrag maar iedere euro is welkom!!! 

Mijn sponsoren

10.40

Marieken Snel

Topper!

10.40

Marieke Jobse

Overtref verre het tempo van je lotgenoot M.A. Dat lukt je vast en zeker. ;-) Zet'm op.

15.60

Gilbert H

Succes Serge, gaat je zeker lukken

10.40

Mirjam

Go for it! Op het leven!

10

Anonymous

10.40

Zenno

Lekker bezig Serge!

10.40

Rachelle

Huphup!!!

26

Lucasenmieke.

Veel succes met de marathon.

10.40

Francien Toonen

Heel veel succes!

10.40

Sjoerd

Lekker bezig pik

52

Daphne Bulten

Go go go!!!

10.40

Arie Van Sluijs

Veel succes beste Serge… je kunt het kameraad. Groetjes

5.20

John B

Goed bezig beer!

10.40

Anonymous

10

Kelly Heathfield

Heel veel succes! (Ik hoorde trouwens dat er een leuk band bijna bij het einde in Zoutelande staat te spelen om je de laatste push te geven 😉)

25

Marjolijn Bulten

Go Serge!! En lekker Doorgaan zo! Trots op m’n zwager 😃

10

Michael Heerkens

Goed bezig Serge!!

26

Jm Schoonakker

Lieve Serge ,wat ben je goed bezig schat ,en er nog een geweldig doel aan koppelen geweldig van jou. Heel veel succes ,hou vol ,en hoop dat er veel mensen jou en dus het bvgf steunen

20.80

Serge

Show more