Ronald Kleijer

WeRun2ChangeDiabetes Malaga

Ik zamel geld in voor de WeRun2ChangeDiabetes 2023!

Monday 22nd May

Ik sta aan de start van iets heel gaafs! In december 2023 ga ik namelijk op WeRun Challenge met de Bas van de Goor Foundation.ik ga naar Malaga om daar  een hele/halve marathon hard te lopen.  Dit doe ik natuurlijk niet voor niks want ik help de Bas van de Goor Foundation zodat zij ervoor kunnen zorgen dat mensen met diabetes kunnen bewegen en sporten! Een hele mooie doelstelling vind ik zelf en ik wil jullie vragen of jullie mij en de Foundation willen helpen om deze doelstelling ook in de toekomst mogelijk te blijven maken.

My Updates

Even voorstellen

Friday 2nd Jun
Ik ben Ronald en 45 jaar. Heb inmiddels al 35 jaar diabetes type 1.
Het begon met een week ziekenhuis  opname. Met 2x  insuline spuiten per dag en de nodige vingerprikken. Dat ging uiteindelijk naar 4x per dag insuline prikken. In 2003 ben ik overgestapt naar de insuline pomp.
In januari 2019 kreeg ik plotseling een hartinfarct, welke zo ernstig was dat mijn hart er even mee stopte. Door snel optreden van artsen in het ziekenhuis kon ik gereanimeerd worden. Middels hartkatheterisatie en een lang revalidatie traject ben ik er goed  uitgekomen.Sindsdien ben ik ook over op de  "dexcom g6" vanwege hypo unawareness. Ik ben na mijn revalidatie in oktober 2019 begonnen met hardlopen. Eerst  Start to run en doorgestroomd naar diversen andere loopgroepen . Heb zelfs meerdere halve marathons gelopen. In 2022 een eerste poging gedaan voor een marathon welke ik  helaas niet heb gehaald. Eind van dit jaar doe ik mee met de Bas van de Goor diabetes challenge daar hoop ik mijn eerste marathon uit te lopen..

Thank you to my Sponsors

20.80

Janine Buschman

Succes, dit gaat je lukken! Aan de locatie zal het niet liggen. Wat een gave ervaring.

52

Niels, José, Juna, Ravi En Milan

Super dat je deze uitdaging aan gaat! Veel succes met de voorbereidingen!

25

Ronald Donkelaar

43.88

Hans Frumau

Zo is ieder metertje van je tocht gesponsord, zet hem op Ronald, Go for it

15

Joni En Taro

Heel mooi initiatief!!! Succes Ronald!

52

Trotse Ouders Kleijer

Wat een mooi initiatief Ronald, het gaat je zeker lukken met zo'n wilskracht

50

Machiel Veldkamp

Goed doel! Vet doel.

50

Sander De Boer

Succes Ronald, go for it!

25

Lucas Hogeveen

Lekker bezig Ronny!

25

Ronald Kleijer

300

Ronald Kleijer

Show more