Rick Veenstra

WeHike2ChangeDiabetes Spanje 2024

Ik zamel geld in voor de WeHike2ChangeDiabetes 2024 in Spanje omdat...

Tuesday 11th Jul

Ik sta aan de start van iets heel gaafs! In juni 2024 ga ik namelijk op WeHike Challenge met de Bas van de Goor Foundation. Dit doe ik natuurlijk niet voor niks, want ik help de Bas van de Goor Foundation zodat zij ervoor kunnen zorgen dat mensen met diabetes kunnen bewegen en sporten! Een hele mooie doelstelling vind ikzelf en ik wil jullie vragen of jullie mij en de Foundation willen helpen om deze doelstelling ook in de toekomst mogelijk te blijven maken.

My Updates

Nieuwe uitdaging

Friday 21st Jul
Meteen na het lezen over de WeHike challenge 2024 heb ik me opgegeven voor deelname.
Dit wordt gewoon anders, dit wordt  een zeer bijzonder evenement

Het sponsorgeld wordt bijzonder goed besteed en de kans om met mede-diabeten kennis en ervaringen uit te wisselen, maken dit zeer bijzonder en uniek.

Zelf getrouwd en al jaren diabeet, en weet uit ervaring dat diabetes beter te reguleren is dan voorheen, al blijft het vooral bij intensieve sportieve events vaak een onvoorspelbare factor is, het vergt de nodige aandacht en voorbereiding

Zo ook voor kinderen waar het sponsorgeld aan besteed gaat worden, de kinderen krijgen de kans te gaan sporten, mede-diabeten te ontmoeten en even los te zijn van het diabeet zijn, daarbij meer zelfvertrouwen te creëren en te beseffen  dat sporten met diabetes de kwaliteit van leven verbetert.

Daarom vraag ik om een donatie,  een bijdrage om het sporten voor kinderen met diabetes door te laten gaan.

Alvast dank.

Airborne Freedom Trail Run 20233

Monday 11th Sep
Ter nagedachtenis aan de slag om Arnhem, is dit een zeer bijzondere trailrun.  In goed gezelschap van meerdere diabeten was het een plezier en avontuur om te lopen op deze snikhete september zondag.

Een unieke trail, 18 km. Door de bossen, uiterwaarden en langs bijzondere herinneringen aan de veldslag die zich hier heeft afgespeeld. Eindigend dichtbij de John Frostbrug konden we deze trail afsluiten met een medaille gemaakt van sloophout.

Werd er 1944 hier gelopen om te overleven, zo liepen wij om te beleven. En juist beleven is zo belangrijk voor kinderen met diabetes. Door je gift kunnen ze sporten om te beleven.


Thank you to my Sponsors

15

Anonymous

Veel succes

15.60

Samiha Toussaint Tahan

Rick, heel veel succes volgend jaar met de WeHike Challenge!

50

Marianne

Heel veel plezier en succes!

25

Rick Veenstra

300

Rick Veenstra

Show more