Marco van Stijn

WeRun2ChangeDiabetes Malaga

Ik zamel geld in voor de Bas van de Goor Foundation!

Sunday 28th May Hoi allemaal!

Ik kan bijna niet wachten om mijn verhaal met jullie te delen, want ik ga een uitdaging aan die mijn leven en het leven van anderen met diabetes zal veranderen. Ik ben vastbesloten om op zondag 10 december de halve marathon te lopen in het prachtige Malaga. Maar dit is geen gewone hardloopuitdaging, want ik doe dit voor een fantastisch doel: de Bas van de Goor Foundation.

Waarom ik? Omdat ik al meer dan 23 jaar leef met Diabetes type 1. Ik weet hoe het is om elke dag geconfronteerd te worden met de uitdagingen van deze aandoening. Maar ik laat me er niet door tegenhouden. In plaats daarvan wil ik mijn grenzen verleggen en anderen inspireren om hetzelfde te doen. Daarom heb ik besloten om aan deze #WeRun hardloopchallenge mee te gaan doen.

Met de donaties die ik met het lopen van deze halve marathon op wil halen, help ik de Bas van de Goor Foundation. Deze Foundation van oud-olympische topvolleyballer Bas van de Goor (die zelf ook diabetes type 1 heeft), zet zich in om de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren door middel van sport en bewegen. Zo komen er jaarlijks honderden kinderen af op hun sportkampen en -clinics en organiseren ze verschillende bijeenkomsten en gezinsweekenden waar ze actief zijn met bewegen en met diabetes. Een hele mooie doelstelling, omdat ik zelf regelmatig ervaar wat voor ontzettend gepuzzel diabetes kan zijn.

Maar daar heb ik jullie hulp bij nodig! Jullie kunnen me sponsoren door een donatie te doen. Elke euro telt en gaat rechtstreeks naar de Bas van de Goor Foundation. Samen kunnen we het leven van mensen met Diabetes veranderen en hen de steun bieden die ze nodig hebben om hun dromen waar te maken.

Dus laten we samen deze uitdaging aangaan. Terwijl ik mijn kilometers train en me voorbereid op de halve marathon, kunnen jullie mij helpen door een bijdrage te leveren. Ik beloof dat ik alles zal geven tijdens de race en dat ik jullie steun met trots zal dragen. Samen kunnen we het verschil maken en anderen inspireren om hun eigen grenzen te verleggen.

Klik op de link om een donatie te doen en mijn reis te volgen. Bedankt voor jullie steun!

Met sportieve groet,

Marco van Stijn

My Updates

We zijn van start gegaan!

Monday 10th Jul
Zondag 9 juli was bij de Bas van de Goor Foundation op Sportcentrum Papendal de kickoff van de #WeRun challange. Hoe leuk is het om de groepsleden, die met mij dezelfde challange aangaan: het lopen van een hele of halve marathon in Malaga, in het echt te kunnen zien en spreken. Na de kennismaking en het uitwisselen van ervaringen over het hardlopen met diabetes, was het tijd om zelf een paar rondes over het prachtige Sportcentrum Papendal te gaan rennen, terwijl we om de zoveel kilometer nog een paar pittige workouts van Petra Wagemans (die als Diabetesverpleegkundige mee gaat naar Malaga), om de oren kregen.
Het was een ontzettend warme dag, maar de energie om er met z'n allen wat moois van te maken in Malaga was er niet minder om! Op naar de volgende meeting!

Een hele grote blij!

Monday 24th Jul
Hoi Allemaal!

Weer even een update. Een paar weken geleden, na een intensieve hardlooptraining in het prachtige Keukenhofbos, werd ik geconfronteerd met een vervelende blessure: een pijnlijke achillespees. Wanhopig om weer op de been te komen, begon ik dagelijks met verschillende oefeningen om mijn herstel te bevorderen.

Geduld was de sleutel, en na verloop van tijd begon ik eindelijk enige verbetering te merken. Ik bleef vastberaden en zette door, tot ik afgelopen week mijn loopschoenen weer durfde aan te trekken voor een voorzichtig loopje. Tot mijn grote opluchting ervaarde ik tijdens deze run vrijwel geen last meer van mijn achillespees!

Eind deze week is het moment aangebroken waar ik reikhalzend naar uitkijk: ik ga beginnen met mijn trainingsschema voor de halve marathon van Malaga. Maar dit keer neem ik geen enkel risico. Ik heb besloten om Garmin Coach in te schakelen om mijn trainingen heel geleidelijk op te bouwen en zo blessurevrij te blijven.

Ik kan niet wachten om mijn passie voor hardlopen te herleven en samen met Garmin Coach stap voor stap mijn doel te bereiken. Mijn reis naar de halve marathon van Malaga is begonnen, en ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft!

Oh en doneren kan natuurlijk nog altijd, hé! Klik hiervoor op de link elders op deze pagina!
En voor degenen die al een donatie hebben gedaan: Dankjewel!🥳💪

Thank you to my Sponsors

26

Inge De Vroomen

Succes Marco!

300

Marco Van Stijn

5.20

Jannie Gerrits

31.20

Anonymous

Woohoo! Zet 'em op Marco!

52

Bob Van Kooten

Zet hem op Marco!

10.40

Jochem Van Stijn

Veel succes Marco!

10.40

Lotte Van Stijn

Heel veel succes!

10.40

Ivo Habets

Succes!

15.60

Dymphna Mense

26

Corine Van Der Mark

Succes

26

Bart Van Den Berg

52

Terwegen Indoor Sassenheim – Padel En Tennis

Succes Marco!

52

Vincent En Karin

Veel succes, maar dat gaat vast lukken!

26

Elebert Noordam

Geweldig dat je op deze manier laat zien dat je zelfs met diabetes kunt sporten. Veel succes en geniet straks van de 1/2 M in Malaga.

5

A B

15.60

Ruud Bakker

Heel veel succes met de voorbereiding voor deze mooie race!

26

Sibren

5.20

Sophie

Heel veel succes!

26

Leo Onderwater

26

Debbie Van Holsteijn

Succes Marco!

15

Mark Berck

10.40

Anita En Patrick Ruigrok

Zet 'm op topper

52

Eric Opgelder

26

Heidi Van Den Bergh

Veel succes! En geniet er ook van.

10.40

Anonymous

Veel succes, mooi dat je dit doet

52

John D.

Zet hem op Marco!

5.20

Hilde Van Der Feen

Succes , top doel! Geniet en succes!

10.40

Hiske Rodenburg

Zet m op Marco!

10.40

Laurens Van Oosterom

26

Berend Engelbrecht

52

Anonymous

52

Anonymous

10.40

Daniëlla

26

Peter Brandenburg

15.60

Anonymous

Hi Marco, succes met de voorbereidingen!

26

Montse Ferrer

Heel erg bedankt Marco! Mucha suerte! :-)

10

Cyrille Weeber

Veel succes!

26

Johan Nooijen

Veel succes en plezier met je voor dit mooie doel in te zetten👍

10.40

Sylvia

Mooie actie! Succes!!💪🏻

10.40

Liesbeth Van Duijn

Succes!

10.40

Nathaly Dockhorn-sterkenburg

Ga ervoor Marco! Veel plezier en succes!

10

Frank S

Succes en vooral veel plezier Marco

10.40

Willem De Jager

Marco ik deel je type 1 en volg je op Strava grandioos kerel, ik doe mee aan de alpentocht voor cliniclowns ook een goed initiatief, succes maatje 💪

10

Femke Russchenberg

Heel veel succes Marco!! Ik hoop dat je veel geld ophaald voor dit belangrijke doel!! 💪💪💪 Lieve loopgroeten van mij! Femmies 🏃‍♀️

10

Sjoerd Dobbinga

26

Anne Van Stijn

Weer een mooie uitdaging Marco en een geweldig doel! Succes

10

Will Hoogervorst

Succes, en vergeet niet te genieten

25

Anonymous

Top actie, succes Marco💪

5.20

Anonymous

Marco succes!

26

Manon Erich

Veel succes in Malaga, Marco!

10.40

Maris Janson

15.60

Paula Hollander

Succes Marco!!

10.40

Anonymous

15.60

Anonymous

300

Marco Van Stijn

Show more