Lummieke IJmker

WeHike2ChangeDiabetes Portugal

Ik zamel geld in voor de WeHike2ChangeDiabetes Portugal omdat...

Monday 7th Dec

Ik sta aan de start van iets heel gaafs! Een uitdaging voor mezelf en voor de Bas van de Goor Foundation. Ons doel: ervoor zorgen dat mensen met diabetes kunnen bewegen en sporten! Een mooie en belangrijke doelstelling, vind ik. Want sporten en bewegen met diabetes is spannend, want je moet overal op letten. Dat ervaar ik zelf ook. Dat zal ik zelf deze tocht ook nog gaan merken. Wil je mij en de Foundation helpen om deze doelstelling ook in de toekomst mogelijk te blijven maken? Sponsor ons dan! 

My Updates

Let's go!

Monday 7th Dec
Ik wilde best wel graag een keer naar Santiago de Compostella lopen, maar dan niet zomaar. En ik wilde ook graag een keer meedoen met een uitdaging van de Bas van de Goor Foundation. En nu ga ik het allebei doen! In 5 dagen 80 km wandelen van Porto naar Santiago en dat voor een mooi doel: zorgen dat ook mensen met diabetes gaan of blijven sporten. Als je me wilt sponseren: heel graag! Ik ga vrolijk door met wandelen om deze uitdaging in september heel goed aan te kunnen! Alvast dank voor je support! 

Zou het echt....?

Tuesday 8th Jun
Mijn eerste vaccinatie is binnen, het gaat goed met het terugdringen van corona in Nederland. En in de rest van Europa ook. Niet onbelangrijk als ik in september daadwerkelijk een week wil gaan lopen van Porto naar Santiago voor en met de Bas van de Goor Foundation.

Misschien kunnen we begin juli als groep een keer met elkaar wandelen. Verder train ik nu zelf met soms een wandelgenoot. Ik heb er zo'n zin in om te gaan. Ik krijg er steeds meer vertrouwen in dat het echt gaat gebeuren. We gaan er gewoon voor. En dus ga ik nu ook echt sponsoren werven! Dus...  als je mij, of beter gezegd de mensen met diabetes, die hierdoor (weer) gaan sporten, wilt sponsoren: graag! Ik en zij waarderen je bijdrage zeer!

Op Papendal... het is echt begonnen!

Sunday 4th Jul
Eindelijk was het dan zover! De allereerste keer dat we elkaar ontmoeten als wandelgroep Portugal (en Spanje)! En nog wel op Papendal! Op Papendal wordt er natuurlijk afgeteld naar het begin van de Olympische Spelen. Voelt goed om juist daar aan onze uitdaging te beginnen en onze kleding in ontvangst te nemen en meteen aan te trekken voor tijdens de wandeling! 

We oefenen nu al een tijd voor onszelf en af en toe in kleine groepjes. Het is heel leuk om elkaar nu eens in het echt te zien in plaats van in de app of Zoom. En zo kunnen we dus in stijl op pad voor onze eerste gezamenlijke tocht. Een mooie rondwandeling vanaf Papendal in de omgeving van Oosterbeek over landgoederen als Mariendaal en Wansborn. Beetje warm en benauwd weer, donkere luchten, maar ook de zon laat zich zien. Kunnen we wennen aan het warmere weer in Portugal :-) 

In 5 uur lopen we de 18 kilometer met wat mooie klimmetjes in het parcours om vast te oefenen voor de bergen van Portugal. Ervaringen met eerdere wandeltochten en het hebben van diabetes worden gedeeld. En dat alles in een prachtige omgeving, met gezellige mensen en goede begeleiding. Ik kijk enorm uit naar het vervolg, eind augustus nog een keer samen in Nederland en daarna hopelijk (als COVID het wil...) op naar Portugal! Ik heb er heel veel zin in! 

Thank you to my Sponsors

52

Jena

Het kan niet anders dan dat je dit gaat redden, we kennen je

52

Cecile Van Der Burgh

Go Lummiek! Wat goed en gaaf!

26

Dagmar De Goede

Topper! Hoop dat het doorgaat!

26

Zus Tak

Trots op oe!

100

Lummieke Ijmker

300

Lummieke Ijmker

Show more