Kristel van den Berg

WeBike2ChangeDiabetes Extremadura

Ik zamel geld in voor de WeBike2ChangeDiabetes Extremadura omdat...

Wednesday 17th Feb

Hallo allemaal!

Ik sta aan de start van een prachtige persoonlijke uitdaging. Ik neem deel aan WeBike2ChangeDiabetes en ga in oktober zes dagen fietsen in Spanje. Dit doe ik natuurlijk niet alleen voor mezelf, ik help de Bas van de Goor Foundation. Ik haal donaties op, waarmee zij ervoor kunnen zorgen dat kinderen met diabetes zorgeloos kunnen sporten. 

Zelf heb ik inmiddels ruim dertig jaar diabetes (en nog wat andere auto-immuunziektes) en ik weet hoe complex diabetes en sporten met diabetes kan zijn voor kinderen en voor hun ouders. Ik wil jullie daarom vragen of jullie mij en de Foundation willen helpen om deze doelstelling ook in de toekomst mogelijk te blijven maken. Alle beetjes helpen!

Dankjewel!

My Updates

Laat de kilometers (en donaties) maar komen!

Monday 19th Apr
Toen ik voor deze mooie uitdaging inschreef, was ik in het bezit van een tweedehands racefiets die ik vorig jaar voor weinig gekocht had. Na ruim 2000 km. plezier begon hij wat mankementjes te vertonen en vroeg ik me af of ik het wel zou redden daar in Spanje. 
Het is duidelijk dat fietsen ontspanning brengt én ontzettend goed is voor mijn bloedsuikers. Dus een paar weken geleden ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe racefiets. Na bijna een werkdag winkelen heb ik uiteindelijk een droomfiets gevonden bij CycleXperience in Uden. Zij waren geïnteresseerd in mijn tocht en doelstelling en hebben de moeite genomen een perfecte fiets af te leveren. 

Afgelopen weekend heb ik hem zorgvuldig uitgeprobeerd, 150 km. gefietst, waarvan een kleine 100 op 1 dag. Geen centje pijn, ik ben blij, de training is voor mijn gevoel nu echt begonnen. Ik heb er zin in!

Fietsen en genieten!

Wednesday 28th Apr
Stiekem vind ik Spanje best wel een flinke uitdaging. Tegelijkertijd kijk ik ernaar uit omdat het een mooie omgeving is waar we in fietsen. Het is echter een flinke uitdaging qua diabetesmanagement én fietsen. En dan wil ik nog genieten van alles om me heen ook... hoe dan?

Het antwoord heb ik een tijdje geleden gevonden. Een clinic Mindfull fietsen, aangevuld met persoonlijke (technische) tips en antwoorden op mijn fietsvragen. Vanochtend was het zover. Het zonnetje stond aan, de vogeltjes stonden aan, de bermen in bloei en Sabine van Ride & Shine stond in de startblokken. We konden lekker op pad. Dan merk je ook weer dat onbekende situaties, in dit geval fietsen met een onbekende en net andere dingen doen dan anders, ook weer andere bloedsuikerwaardes met zich meebrengen. Gelukkig ging het prima, na zoveel tijd (sporten met) diabetes leer je wel het een en ander over jezelf. Zonnetje, vogeltjes, Sabine en bloedsuikerwaardes bedankt voor de fijne ochtend!

Bovenstaand is trouwens precies wat ik kinderen (en ook volwassenen) met diabetes ook gun. Leren omgaan met de combinatie sport/diabetes en van de voordelen van sport profiteren. Sport heeft voordelen, sporten met diabetes is goed mogelijk en ik ben blij dat de Bas van de Goor Foundation zich daarvoor inzet. Wil jij ook meehelpen? Elke euro is welkom. Doe eens gek, doe een donatie!

Soms zit het mee en soms....

Tuesday 25th May
zit het even iets minder mee.

Straks in Spanje hebben we hopelijk gewoon goed weer. Dat was afgelopen week in Nederland wel anders! Mijn werkgever had me ruim een week vrijgegeven en ik had mezelf vrij gepland om lekker te gaan fietsen op de Veluwe. Helaas hadden de weergoden heel andere plannen. Natuurlijk geef ik niet zomaar op en ben ik toch gaan fietsen waar het kon. Maar ik heb toch nog 315 kilometer gefietst door regen, hagel, wind en ook wat zon. En een kilometer of 30 gewandeld. 

Al met al... geen slechte score met dat rotweer, het was soms gewoon echt niet te doen. Maar we bikkelen gewoon door! Binnen op de fiets, buiten op de fiets, wandelend en twee keer per week in de sportschool. 

Wil je een donatie doen om deze modderkoningin voor de Bas van de Goor Foundation naar het warme Spanje te laten gaan? Graag! Alle beetjes helpen!

Thank you to my Sponsors

26

Vincent En Vivienne

Prachtig doel, go for it, Kristel!

78

Willem Van Dongen

Super goed doel. Heel veel succes met deze unieke prestatie en de voorbereidingen hiervan. Zet m op Kristel

15

Janneke Kemps

Succes dappere jij!

52

Christel Peters

Kristel jij bent onze favoriete kattentrimster maar dat je ook nog zoiets gaat presteren vinden wij écht heel stoer.

15.60

Klanten Van Katsalon Klein Geluk

Een donatie van trouwe klanten. Macho, Morris, Freddy & Zafiya

25

René Van Den Elzen

Succes in Spanje Kristel.

20.80

Trudy Vd Meijden

26

Cyclexperience.nl

Dag Kristel, Heel veel succes, en volgens mij wordt het een makkie nu je z,n topfiets hebt :). Sportgroeten, Johan van de Ven cycleXperience.nl

52

Antoine & Christine

Veel succes en ook veel plezier toegewenst!

10.40

Millanie Rullens

Heel veel succes!!

52

Pien Voortman

Heel veel succes!!

52

Breedband Tilburg

Succes Kristel!

104

Anonymous

20.80

Jk Fietsen Koolen

Suc6 Kristel

10

Anonymous

Succes!

104

Anonymous

26

Arlette Moerman

Succes weer!

26

Cor Vd Berg

Succes

10.40

Toos Van Den Berg

Succes Kristel. Zet hem op !!

100

Vitrumnet Bv

Succes!

52

Frank Van Den Berg

Succes Topper, hele mooie uitdaging!

12

Kristel Van Den Berg

300

Kristel Van Den Berg

Show more