Kimmo Oostermeyer

WeSkate2ChangeDiabetes Weissensee 2024

Ik zamel geld in voor de WeSkate2ChangeDiabetes challenge

Thursday 26th Jan

Het is 26 januari 2023 en gisteravond ben ik teruggekomen uit de Weissensee, een avontuur dat precies twee jaar eerder startte met een voorzichtige ronde op de Vechtse banen. Na twee jaar voorbereiding, de editie van 2022 werd ivm Corona geannuleerd, stonden we eindelijk met de hele groep zaterdag, zondag en maandag op het ijs van de Weissensee voor de laatste trainingen. Die finale training op maandag was in barre omstandigheden met veel sneeuw. 15 Uur voor de start kwam het bericht dat de tour niet door kon gaan: er was zoveel sneeuw gevallen dat onder het gewicht daarvan water op de baan was gekomen en dat had zich met de sneeuw tot één grote slushpuppie gemengd. Op woensdag keerden we allen huiswaarts, weliswaar niet met de felbegeerde 200km onder de riem maar wel met de trots dat we als groep elkaar klaargestoomd hadden, dat we meer inzicht in diabetes hadden en dat we met het opgehaalde sponsorgeld veel kinderen met diabetes kunnen helpen. Vandaag is het ook precies 7 jaar geleden dat mijn dochter diabetes ‘kreeg’, een life-changing event voor het hele gezin en dat zullen gezinnen met een kind met diabetes allemaal herkennen. We hebben als gezin ervaren hoe de activiteiten van de Bas van de Goor Foundation kinderen met diabetes helpen met een beter inzicht in hun aandoening, leren hoe sport en beweging daarbij helpen en hoe de activiteiten en het contact met andere kinderen met diabetes de kwaliteit van leven verbetert.

Tijd dus om een nieuwe challenge aan te gaan en ik wil jullie vragen of jullie mij en de Foundation willen helpen om hun activiteiten ook in de toekomst mogelijk te blijven maken. Elke donatie helpt!

Dankjewel!

My Updates

Klaar voor de start

Wednesday 17th Jan
Alles lijkt erop dat de derde keer Weissensee inderdaad scheepsrecht wordt: geen pandemie en weer en ijs zijn goed! Met duizend rondjes op de NL-ijsbanen voor dit jaar ben ik er ook klaar voor (en mee:)). Dank aan alle sponsoren zover voor jullie steun!

Thank you to my Sponsors

208

Argon & Co

Klasse Kimmo!

76

Bronco Oostermeyer

Succes!

104

Bert Kassies

Gaat je zeker lukken, veel plezier daar op het ijs!

20

Jeroen Van Der Woude

Succes Kimmo!

2k

Deblijdegiraffe

Hup, hup, hup, 3x scheepsrecht

300

Kimmo Oostermeyer

Show more