Kimmo Oostermeyer

WeSkate2ChangeDiabetes Weissensee

Ik zamel geld in voor de WeSkate2ChangeDiabetes omdat...

Wednesday 11th Nov

26 januari 2021. 06:50 uur. Vechtsebanen. Voor het eerst in 7 jaar bind ik weer mijn noren onder om te beginnen met de training voor de alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee over precies een jaar. Deze dag is het ook precies 5 jaar geleden dat bij mijn jongste dochter, toen 7 jaar, T1D vastgesteld werd. Iets wat haar leven op de kop zette en dat van ons gezin voorgoed veranderde.

Diabetes-management is een uitdaging op meerdere vlakken. De Bas van der Goor Foundation zet zich op unieke wijze in om kinderen en hun familie hierbij te helpen en het belang van sporten hierin te benadrukken. Voor ons, en ik denk voor vele anderen, van onschatbare waarde voor het verbeteren van diabetes-management, het verkleinen van de kans op medische complicaties op latere leeftijd en voor mijn dochter bovenal het plezier maken met kinderen voor wie T1D ook dagelijkse kost is.

Met deze tocht steun ik de Bas van der Goor Foundation zodat zij dit mogelijk blijven maken. Helpt u mij mee?

My Updates

Vandaag was niet de Weissensee

Thursday 10th Mar
Het is 25 januari 2022: de dag dat we niet de Weissensee schaatsen omdat deze dit jaar geannuleerd is. Als alternatief ga ik voor de eerste keer in Thialf schaatsen en leg daar 42 km af. Dat gaat me makkelijk af: na een jaar lang trainen ben ik nog nooit zo fit geweest. Met nog een jaar trainen kunnen we ook nog voor een mooie tijd gaan. Dus vandaag markeert de start voor de training van de Weissensee 2023! Ik verhoog mijn sponsordoel naar EUR 5.000,- en ga weer hard aan de slag zodat ook dit jaar weer veel kinderen met diabetes met de Bas van de Goor Foundation kunnen sporten, plezier maken en kunnen werken aan een beter leven met diabetes.

Thank you to my Sponsors

104

Michiel Salters

Nog even doorbijten!

52

Koen Ingels

Veel succes Kimmo!

10.40

Anonymous

26

Edo

Kimmo, heel veel succes met je voorbereidingen. Laten we in ieder geval ná onze beide challenges ervaringen uitwisselen (en de verhalen van Maartje en Hugo van het ski-kamp horen)

1,000

Rebel (rio)

Je zit op het juiste spoor Kimmo, veel succes!

20.80

Dierenkliniek De Berg

Bedankt, we zijn super blij met de fiets!

104

Bart Jan Baltus

Go Kimmo! A worthy cause

34.66

Beursgoeroe

Groetjes van het UWV

104

Jochem Potjer

7.50

Maartje Oostermeyer

Zet 'm op Kimmo! Veel succes en plezier met het trainen en later ook in Oostenrijk natuurlijk!

2k

Deblijdegiraffe

Hup Kimmo!

12

Kimmo Oostermeyer

300

Kimmo Oostermeyer

Show more