Ingrid Hoekendijk

WeHike2ChangeDiabetes Portugal 2021

Ik zamel geld in voor de WeHike2ChangeDiabetes Portugal omdat...

Saturday 31st Oct

Over een paar weekjes is het zover, ik ga weer een week aan de wandel met de Bas van de Goor Foundation. Dit doe ik natuurlijk niet voor niks want, hoewel ik het ook vreselijk leuk vind,  help ik ook heel graag de Bas van de Goor Foundation zodat zij ervoor kunnen zorgen dat mensen met diabetes kunnen bewegen en sporten! 

Met name voor  kinderen vind ik dit erg belangrijk. Maar sporten met diabetes valt nou eenmaal niet mee, het is 1 grote puzzel. Daarom organiseert de Bas van de Goor Foundation regelmatig activiteiten voor kinderen met diabetes, om ze te leren omgaan met hun diabetes. Hoe ze toch lekker kunnen bewegen en zo hun diabetes zo goed mogelijk onder controle kunnen houden.  

Ik ben al een paar maanden aan het trainen om deze uitdaging in Portugal te kunnen voltooien. En ik merk nu ook al weer dat het voor mijn eigen gezondheid goed is om in beweging te zijn. 

En nu wil ik jullie vragen of jullie mij en de Foundation willen helpen om deze kinderactiviteiten ook in de toekomst mogelijk te blijven maken. Mijn doel is om op een totaal bedrag van €2.500 te komen voor dit mooie doel.

Helpen jullie mij mee?

Liefs Ingrid.

Thank you to my Sponsors

15.60

De Boontjes

succes

52

Anonymous

260

Helping Out

200

Je Moeder.

52

Muriel Hofstede

Heel veel succes Ingrid! Geweldig dat je dit weer doet!

15.60

Anonymous

52

Bureau Stap

Je kunt het, topper!!!!

20

Jonathan Hoogenboom

52

Hanss

Goede bezig!! Succes en vooral genieten met het lopen 🚶‍♀️🚶‍♀️

20

Stefan Cloudt

10.40

Peter En Ria Adriaansen

Succes Ingrid 👍

104

Bart En Karin Westerbos

Lieve Ing, veel succes en vooral plezier bij je volgende camino! Ik vind het superstoer dat je dit doet (ik doe het je niet na). Dikke knuffel van je zus en zwager xxx

300

Ing Hoekendijk

900

Anonymous

26

Corrie Lozeman

Leuk hoor, zet hem op en maak er een feestje van!!!

300

Ing Hoekendijk

Show more