Ilse Langelaar

WeHike2ChangeDiabetes Spanje 2022

My Updates

Ik doe mee

Monday 5th Oct

Ik doe mee aan deze challenge, omdat ik vind dat de BvdgF geweldig werk levert. Twee maanden na mijn diagnose kwam ik op een Back on Track avond en daar haalde ik zoveel kracht uit. Ik kwam in een warm bad terecht, waarin ik alles kon vragen rondom mijn diabetes en specifiek gericht op sporten. Het liet mij inzien dat ik zoveel nog kan bereiken, ook met diabetes. Ik ga de strijd aan om mijzelf uit te dagen en te laten zien dat ik diabetes beheers ipv dat diabetes mijn leven beheerst. 

Daarnaast vind ik het geweldig om geld op te kunnen halen voor de BvdgF zodat zij activiteiten voor kinderen kunnen organiseren. Als ik al zie hoeveel impact het leven met diabetes type 1 op mij heeft, kan ik mij amper voorstellen wat dit betekent voor een kind met deze diagnose. Ik hoop dat de BvdgF dit kan blijven doen en daar is geld bij nodig! Help mij met mijn uitdaging en steun daarbij de BvgF met het ontwikkelen van prachtige programma’s voor kinderen! 

In eerste instantie was ik aan het trainen voor de Vasaloppet (weski2changediabetes), maar door omstandigheden heb ik dit omgezet naar de hike. Waar ik ook enorm veel zin in heb! Dank voor iedereen die mij al gesponsord heeft voor de Vasaloppet, het einddoel blijf hetzelfde: BvdgF sponsoren en mijn eigen grenzen verleggen. 

Alle sponsoren (ook degene die niet meer te zien zijn vanwege de nieuwe website) dankjulliewel! Jullie zijn toppers!!

Liefs Ilse

Thank you to my Sponsors

400

Eigen Inleg

Show more