Haik Hanemaaijer

WeSkate2ChangeDiabetes Weissensee 2024

Derde Keer Scheepsrecht: Schaatsen voor Diabetes op de Weissensee!

Saturday 18th Feb

Beste vrienden en mede-schaatsliefhebbers,

In januari 2024 sta ik aan de start van de alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk. Maar ik schaats niet alleen voor mezelf. Ik schaats voor de kinderen met diabetes, in samenwerking met de Bas van de Goor Foundation.

Waarom deze uitdaging?

Mijn passie voor schaatsen begon toen ik als 8-jarige de legendarische Elfstedentocht van Evert van Benthem op TV volgde. Sindsdien is het mijn droom om ooit zelf de echte tocht te schaatsen. De liefde voor deze sport drijft me elk seizoen weer.

Helaas zie ik bij mijn goede vriend Patrick dagelijks de uitdagingen van leven met diabetes. Zijn verhaal inspireerde me om in actie te komen. Samen hebben we ons aangemeld voor de WeSkate2ChangeDiabetes challenge op de Weissensee. Door training en het delen van ervaringen in de WeSkate appgroep met diabetespatiënten, ben ik nóg meer gaan waarderen hoe moedig zij zijn.

Hoe kun je helpen?

Jouw donatie is essentieel. Mijn doel is om geld in te zamelen voor de Bas van de Goor Foundation, zodat zij evenementen kunnen blijven organiseren voor kinderen met diabetes.  Voor een sponsorbijdrage van minimaal € 2.000,- heb ik jullie hulp nodig.

Je kunt doneren via deze link: https://www.bvdgf.org/fundraisers/haikhanemaaijer/weskate2changediabetes2024

Elke bijdrage telt, groot of klein. Samen maken we een verschil!

Mocht je vanuit zakelijk perspectief een factuur nodig hebben, neem dan even contact met me op.

Hartelijk dank voor je steun!


Met sportieve groet,

Haik


Thank you to my Sponsors

300

Haik Hanemaaijer

Show more