Florian Gatignon

WeBike2ChangeDiabetes Extremadura

Ik zamel geld in voor de WeBike2ChangeDiabetes Extremadura omdat...

Monday 22nd Mar

Hallo allemaal!

Ik sta aan de start van iets heel gaafs! Ik neem namelijk deel aan WeBike2ChangeDiabetes en ga zes dagen fietsen in Spanje. Dit doe ik niet alleen voor mezelf, ik help de Bas van de Goor Foundation. Ik haal donaties op, waarmee zij ervoor kunnen zorgen dat kinderen met diabetes zorgeloos kunnen sporten. Een hele mooie doelstelling vind ik zelf. Ik wil jullie daarom vragen of jullie mij en de Foundation willen helpen om deze doelstelling ook in de toekomst mogelijk te blijven maken. Elke donatie helpt!

Dankjewel!

My Updates

We gaan beginnen!

Wednesday 24th Mar
Supermooi dat we als Team Medtronic zijn begonnen aan dit fantastische sportieve avontuur!

Zowel Michael, Marije als ik gaan ons ontzettend hard inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor de BvdGF. We hopen dat we een mooie bedrijge kunnen leveren in niet alleen het financiele gedeelte, maar ook door het delen van kennis, ervaring en begeleiding voor alle deelnemers. We hopen hier ontzettend veel van te leren, wat we allemaal in onze dagelijkse praktijk mee kunnen in het helpen van andere mensen met T1 diabetes.

Iedereen bedankt voor alle donaties die al binnen zijn gekomen of nog gaan komen! Dit zal zeer waardevol besteed gaan worden.


Groeten,
Team Medtronic

Thank you to my Sponsors

300

Anonymous

Show more