Femke Dumas - vd Horst

WeSkate2ChangeDiabetes Weissensee

Ik zamel geld in voor de WeSkate2ChangeDiabetes omdat...

Wednesday 17th Feb

Hallo allemaal,

In januari 2022 sta ik op mijn schaatsen aan de start van iets heel gaafs! Ik ga, samen met Paul, naar de Oostenrijkse Weissensee om mee te doen aan de Alternatieve Elfstedentocht. Dit doe ik niet alleen voor mezelf, ik help de Bas van de Goor Foundation. Eerder al mocht ik mee met mooie expedities, als de Atlas Challenge (wandelen + film), Iceland Diabetes Challenge (wandelen + film)en liep ik de NY marathon voor de stichting. Nu voeg ik daar mijn lievelingssport aan toe en haal ik donaties op, waarmee de BvdGF ervoor kan zorgen dat kinderen met diabetes zorgeloos kunnen sporten. Een hele mooie doelstelling vind ik zelf en ik wil jullie vragen of jullie mij en de Foundation willen helpen om deze doelstelling ook in de toekomst mogelijk te blijven maken. Elke donatie helpt!

Dankjewel! :-)

My Updates

en nu....

Monday 22nd Feb
Tja.... nu is de inschrijving rond en het ijs weer verdwenen... Hoewel we nog bijna een jaar verwijderd zijn van het grote event, begint de zin- en druk om fit(ter) en sterk(er) te worden nu al toe te slaan. 'Focus op lange afstanden en duursport als je niet het ijs op kunt' was het advies tijdens de eerste online informatiebijeenkomst. En van -10 graden vorig weekend, sprongen we naar +15 gisteren. Dan maar een lekker lange wandeling door onze prachtige omgeving! Aangemoedigd door ontelbaar veel vogels en vele lieve donaties, liepen we heerlijk zonder jas in het voorjaarszonnetje... broedend op welk inline skates we zullen aanschaffen.... ;-)

Thank you to my Sponsors

104

Monique Van Der Weijden

Lieve Femke, wat een geweldig initiatief! Ik wens je heel veel succes met het bereiken van je doel....dat gaat jou heel snel halen! Hoe fijn dat kinderen met diabetes zorgeloos kunnen sporten! Veel liefs, Mo

104

Anonymous

26

M Peeters

Succes lieve kinders

52

Marion De Vries

Mooi weer!

26

Sabine Clemens

Gaaf Fem! Succes!!! 👏X

15.60

Inez Van Beurden

Succes Fem! Dapper ben jij 💋

26

Christel Wevers

Ga je gewoon weer doen! Succes met trainen!!

52

Mulyani

Go go go, Femmie!!! 🙌🏼⛸💪🏼

26

Sonja Zimmerman

Done topper! X

12

Femke Dumas - Vd Horst

300

Femke Dumas - Vd Horst

Show more